DETONATOAREA, din nou în sediul DNA!

DETONATOAREA, din nou în sediul DNA!

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu (fost şef SRI), s-a prezentat marţi din nou la DNA, pentru a da declaraţii în urma numeroaselor denunuri depuse în ultimele două săptămâni. La ieşire, aceasta a făcut o precizare importantă: faptele denunţate erau deja anchetate, nu au au determinat deschiderea unor dosare noi. 

"Eu le-am spus ceea ce ştiu. Dânşii trag concuziile. Dosarele există de mai mult timp şi sunt urmate de declaraţii ale martorilor. Nu vreau să ducem în derizoiu lucruri cu adevărat importante. Eu am încredere în această instituţie. Eu am spus ceea ce ştiu eu. Ce se întâmplă în presă a luat o turnură de cancan. Domnul Capatos are mare concurenţă", a declarat Alina Petre. 

Fosta noră a lui Măgureanu susţine că acea cunoştinţă despre faptele denunţate încă înainte să divorţeze de fiul fostului şef SRI, dar nu putea spune nimic, pentru că era controlată strict. După divorţ, s-a hototărât să vorbească. "Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau de complicitate", a mai precizat Alina Petre.
 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...