Devis Mangia (CSU Craiova) - Nu banii intră pe teren, vom fi unsprezece la unsprezece

Devis Mangia (CSU Craiova) - Nu banii intră pe teren, vom fi unsprezece la unsprezece

Antrenorul italian al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă susținută la stadionul ''San Siro'' din Milano, că ''alb-albaștrii'' au șansa lor în meciul de joi, cu AC Milan, din preliminariile Europa League.

"Nu banii intră pe teren: ei sunt unsprezece, noi unsprezece, cu o minge și un arbitru, trebuie să ne gândim să jucăm meciul, nu la altceva'', a afirmat Mangia, citat de presa italiană.

''Trebuie să facem ca la Severin: au fost momente în care a trebuit să ne apărăm, altele în care am atacat. Mâine e mai dificil, deoarece plecăm de la un rezultat nefavorabil și trebuie să fim curajoși și să înțelegem momentele importante ale meciului și să le interpretăm bine'', a mai spus Mangia.

''Sunt curios și eu să văd cum va recepționa echipa efectul San Siro: cel mai important lucru va fi acela de a ne ocupa doar de joc, dar cred că pentru băieți va fi o satisfacție. Felicitări suporterilor lui Milan, să umpli San Siro pe 3 august este un mare rezultat'', a afirmat tehnicianul echipei craiovene.

"Știm că va fi un meci dificil, contra unei echipe de un nivel foarte înalt, dar dorința noastră este aceea de a face o partidă cel puțin la fel, dacă nu mai bună, față de ce am făcut-o la Severin. Nu știu dacă Montella va face schimbări, poate două sau trei, noi ne-am obosit pentru meciul cu FCSB, deoarece am avut doar două zile de recuperare. (...) E un meci special, deoarece e primul pe care trebuie să îl jucăm, cum a fost și cel de duminică (1-1 cu FCSB)'', a mai comentat Devis Mangia.

Mijlocașul italian Fausto Rossi, transferat vara aceasta de echipa din Bănie, a declarat la conferința de presă: "Știm că este a doua parte din cele 180 de minute, suntem conștienți că va fi o partidă dificilă, dar vom încerca să fim pregătiți să dăm maximum, pentru a da un semnal că vrem să construim un proiect frumos''.

''Nu-mi place să vorbesc de procente, îmi place să mă gândesc că jucând meciul nostru continuăm parcursul nostru crescător. La final, vom face conturile. În acest moment meciul este singurul lucru la care mă gândesc, am semnat pe doi ani cu Craiova, iar contractele trebuie respectate, apoi vom vedea ce se va întâmpla'', a mai spus Rossi.

''Nu știu cum vom fi primiți, dar în orice caz, suntem adversari, iar mentalitatea este aceea de a 'omorî' adversarul din punct de vedere sportiv, nu ne vor face favoruri, dar așa e normal, așa e fotbalul. Fiecare meci internațional e special, cu atât mai mult pe San Siro: știm care sunt obiectivele noastre și vom încerca să facem ca fiecare meci să fie special'', a conchis Rossi.

AC Milan și CS Universitatea Craiova se vor înfrunta, joi, de la ora 21,45 (ora României), pe stadionul San Siro din Milano, în manșa secundă a turului al treilea preliminar al Europa League. În prima manșă, AC Milan s-a impus cu scorul de 1-0 la Drobeta-Turnu Severin.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...