Dezvăluire incredibilă despre PSD făcută de jurnalistul Dan Alexe! Sunt rușinea Europei! Niciun jeg pesedist n-a suflat o vorbă despre asta!

Dezvăluire incredibilă despre PSD făcută de jurnalistul Dan Alexe! Sunt rușinea Europei! Niciun jeg pesedist n-a suflat o vorbă despre asta!

Dezvăluire incredibilă despre PSD făcută de jurnalistul Dan Alexe! Sunt rușinea Europei! Niciun jeg pesedist n-a suflat o vorbă despre asta! PSD, dezvăluie Alexe, n-a avut niciun reprezentant la summit-ul socialiștilor de la Bruxelles de miercuri, prilej cu care liderii socialiști din Europa au ales cei doi candidați (Spitzenkandidaten) PS dintre care unul va fi propus ca viitor președinte al Comisiei Europene după Juncker. PSD nu a participat la întâlnire, deși preia președinția UE din ianuarie!!! „Dar PSD nu a participat, pentru că e vorba acolo doar de Europa, iar pe noi nu ne interesează, chiar dacă anul viitor va trebui să ne ocupăm de plicticoșenia asta care dă bani și ne impune stupida democrație.”, a scris, cu gust amar, jurnalistul.

Cele două postări ale jurnalistului:

„Mârlănia fără margini a PSD-ului, fuga lor lașă de Bruxelles și de responsabilități...

Am mai postat de vreo două ori mai devreme despre asta, dar nu sunt sigur că se înțelege enormitatea a ceea ce s-a întâmplat astăzi prin absența șocantă a PSD-ului de la summitul din Bruxelles.

Carevasăzică ei ar fi numeric cel mai puternic partid socialist din Europa, cu cca. jumătate milion de membri, parcă, adică la fel ca SPD-ul german și Labour în Anglia, doar că Labour n-au participat azi din motive logice de Brexit.

Altfel zis, PSD sunt la fel de puternici ca SPD din Germania, sunt la putere în România, iar din ianuarie, peste două luni și jumătate, vor prelua președinția UE și totuși… nici măcar nu au venit. Nu au arătat interes pentru cine va conduce Comisia Europeană, când de fapt alegerile europene au loc în timpul președinției României. E mai mult decât insultător, e un mare deserviciu adus țării.

Au participat și au votat azi măruntele partide socialiste din Polonia, Letonia etc., totul fiind dominat de minunații, cultivații poligloți și politicieni socialiști care sunt Jean Asselborn al Luxemburgului și Frans Timmermans al Olandei (acesta fiind desemnat unul din cei doi candidați pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, alături de comisarul slovac).

Slovac!... România, care ar fi trebuit să domine și să conducă reuniunea nici nu a fost prezentă.

De frică și rușine, probabil. Ce să discute Dăncilă cu înspăimântătorul Timmermans care o întreabă în șase limbi de ce ucide justiția? Ce să vorbească Dragnea cu belgianul Elio Di Rupo, homosexual declarat?

Din rușine și mârlănie au stat acasă, când de fapt asta trebuia să fie reuniunea lor, ei trebuiau să facă să sclipească România, prin forța numerică a partidului și prin președinția UE care vine din ianuarie. Dar s-au pitit. Ca atunci când ești așteptat la o nuntă ca naș sau oaspete de onoare, iar tu te încui singur acasă și bei.

Aici ar trebui să dea ei socoteală, pentru că de fapt cauzează un rău enorm țării prin fuga asta de responsabilități și refuzul de a prinde și a folosi cele mai elementare ocazii de a-și promova țara… Dar prostia a rămas pitită acolo în tindă. Cum să vii tu să te uiți în ochii sarcastici ai lui Timmermans? De unde știi dacă cumva "nu te respectă"?”

                                             ***

„PSD nu participă la stupida democrație din UE...

Astăzi, la Bruxelles, liderii socialiști din Europa au ales cei doi candidați (Spitzenkandidaten) PS dintre care unul va fi propus ca viitor președinte al Comisiei Europene după Juncker. PSD nu a participat la întâlnire, deși preia președinția UE din ianuarie.

Funcția de președinte al Comisiei este cea mai importantă în UE, este echivalentă cu cea a unui șef de stat (președintele Comisiei UE are același rang cu Trump sau Putin) și e una din cele mai importante și puternice funcții politice de pe planetă.

Dar PSD nu a participat la asta, deși e unul din cele mai mari, numeric, partide socialiste din UE.

Au participat și au ales, pe lângă socialiștii din Comisia Europeană și liderii structurilor socialiste transnaționale:

-- Jean Asselborn, Deputy Prime Minister of Luxembourg, Leader of Luxembourg LSAP
-- Lodewijk Asscher, Leader of the Dutch Pvda
-- Vjačeslavs Dombrovskis, Latvia Saskana
-- Colum Eastwood, Leader of the Northern Irish SDLP
-- Elio Di Rupo, Leader of PS Belgium
-- Olivier Faure, Leader of PS France
-- Fofi Gennimata, Leader of PASOK, Greece
-- Maurizio Martina, Leader of the Democratic Party, Italy
-- Deniza Slateva, Bulgaria BSP
-- Pavel Poc, Czech Republic CSSD
-- Gyula Hegy, Hungary MSZP 
-- Andrzej Szejna, Poland SLD
-- Andreas Schieder, Austria SPÖ
-- Tanja Fajon, Slovenia SD

Dar PSD nu a participat, pentru că e vorba acolo doar de Europa, iar pe noi nu ne interesează, chiar dacă anul viitor va trebui să ne ocupăm de plicticoșenia asta care dă bani și ne impune stupida democrație.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”