Dezvăluire. Iordache i-a promis judecătorului Marian Enache, raportor în speța cu protocoalele, funcția de președinte al CCR! Amănunte INCENDIARE!

Dezvăluire. Iordache i-a promis judecătorului Marian Enache, raportor în speța cu protocoalele, funcția de președinte al CCR! Amănunte INCENDIARE!

Dezvăluire. Iordache i-a promis judecătorului Marian Enache, raportor în speța cu protocoalele, funcția de președinte al CCR! Oameni buni, țara asta a devenit sat fără câini? Mituirea judecătorilor CCR cu demnități de către Dragnea și copoii săi n-o vede nimeni? Chir nu știu serviciile secrete despre întâlnirile ilegale dintre judecătorii CCR și cei interesați de soluții favorabile ale CCR? Nici nu s-a zvonit bine că Maya Teodoroiu, raportor în speța Dragnea, a primit un loc eligibil pe lista de la europarlamentare a PSD, că am și văzut miercuri că raportul a fost pro-sesizarea făcută de interpusa șefului PSD, Viorica Dăncilă!

Acum, spun sursele noastre, se pune la cale o altă porcărie: cea cu protocoalele! Florin Iordache, chiar cel care a semnat sesizarea către CCR în numele Camerei Deputaților, se întâlnește de câteva zile cu Marian Iordache, judecătorul raportor pe această sesizare. Iordache îi promite, pentru un raport favorabil, funcția de președinte al CCR după terminarea mandatului lui Valer Dorneanu! Fraților, în ce țară am ajuns să trăim?

Ce scrie Iordache in sesizarea trimisa la CCR: Protocoalele produc inca efecte juridice, trebuie remediate vatamarile produse
 
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, cere Curtii Constitutionale ca romanii care au fost "lezati" de protocoalele SRI-procurori sa-si poata obtina recunoasterea drepturilor incalcate si remedia vatamarile produse.

Solicitarea a fost facuta in sesizarea trimisa la CCR in numele Camerei Deputatilor, in care cere sa se constate existenta unui conflict intre Ministerul Public si Parlament, legat de protocoalele SRI-Parchetul General din anii 2009 si 2016.

Asta dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a delegat, luni, atributiile, pentru o zi, lui Florin Iordache, fix in acest scop.

Ce scrie Iordache

Potrivit sesizarii, Ministerul Public si-ar fi incalcat competentele constitutionale cand a incheiat aceste protocoale cu SRI.

"A creat norme procedurale penale secrete cu valoare de lege, carora li s-a supus, si a atribuit, contrar legii, calitatea de organ de cercetare penala Serviciului Roman de Infomatii devenind astfel legislator pozitiv, actiuni in urma carora drepturi si libertati ale cetatenilor romani au fost restranse si/sau incalcate,

dat fiind ca protocoalele in cauza nu au fost comunicate nici instantelor si nici aduse la cunostinta partilor ori publicului, astfel incat partile sa se poata folosi de toate mijloacele legale si procedurale pentru a-si apara drepturile, iar judecatorii sa poata judeca pricinile sub toate aspectele, fapt ce le-a afectat independenta si impartialitatea, avand in vedere ca aceste protocoale,

desi se sustine de actuala conducere a Ministerului Public si SRI ca au fost denuntate, produc inca efecte juridice, atat in proceduri in curs, cat si in procese deja finalizate, luand in considerare faptul ca dreptul de acces al partilor la o instanta independenta si impartiala a fost incalcat prin caracterul secret al dispozitiilor cuprinse in aceste protocoale,

formulez, in temeiul art. 146 lit e) din Constitutia Romaniei, prezenta sesizare Curtii Constitutionale cu solicitarea de a se solutiona acest vadit conflict juridic de natura constitutionala in vederea restabilirii suprematiei Coonstitutiei, astfel incat fiecare autoritate implicata sa-si poata indeplini atributiile strict in limitele constitutioanle, iar cetatenii acestei tari, care, din 2009 pana in prezent, au fost lezati in drepturile si libertatile garantate de Constitutie prin coperarea secreta dintre Ministerul Public si SRI in baza acestor protocoale clasificate, sa isi poata obtine recunoasterea drepturilor incalcate si remedia vatamarile produse, prin respectarea deplina a drepturilor garantate constitutional."

Florin Iordache mai cere CCR sa dispuna Ministerului Public sa publice toate protocoalele pe care le-a icheiat cu serviciile secrete din 1990 in prezent.

Intreaga seizare are 30 de pagini, iar in ea se face un scurt istoric al protocoalelor, al legislatiei si al unor decizii CCR.

In esenta, Camera Deputatilor sustine ca procurorii ar fi tinut ascuns acest protocolcu SRI in fata judecatorilor.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?