Dezvăluiri picante ale șefului serviciului secret ucrainean despre agentele infiltrate în FSB

Dezvăluiri picante ale șefului serviciului secret ucrainean despre agentele infiltrate în FSB

Șeful serviciilor de informații ale Ucrainei (SBU), Vasile Maliuk, a povestit detaliile reținerii lui Oleg Kulinici, fostul șef al SBU din Crimeea.

Serviciul de Securitate are în prezent dovezi de necontestat că suspectul a lucrat pentru Rusia, și a transmis Moscovei informații secrete despre situația din Ucraina și în cadrul SBU.

În timpul unui interviu acordat Interfax-Ucraina, Maliuk a subliniat că în prezent SBU se autocurăță, ceea ce este deosebit de important în timp de război.

„Dacă nu detectăm acești șobolani de la bord, atunci toate operațiunile noastre ulterioare împotriva inamicului sunt sortite eșecului”, a spus el.

Revenind la Kulinici, Maliuk a spus că a reținut personal această „cârtiță”. Dar nu a dezvăluit multe detalii, invocând faptul că ancheta este încă în curs.

„S-a realizat o operațiune în filigran și o implementare ulterioară fără precedent, s-a realizat infiltrarea în rândurile FSB”, a spus șeful interimar al SBU.

Pe 16 iulie, Serviciul de Securitate al Ucrainei, împreună cu Biroul de Stat de Investigații, l-au reținut pe Oleg Kulinici, fost șef al administrației SBU din Crimeea.

Femeile, cei mai buni agenți

Șeful SBU a remarcat că munca femeilor în domeniul agențiilor de contrainformații este foarte eficientă.

„Din motive evidente, nu voi dezvălui specificul muncii, pentru a nu descifra formele și metodele, pentru a nu uzurpa identitatea surselor care lucrează în spatele liniilor inamice, în special în Rusia”, a menționat Maliuk. „În același timp, am vreau să le mulțumesc separat femeilor. Sunt cei mai buni agenți, adevărate amazoane în domeniul activităților de contraspionaj, care desfășoară pătrunderi de mega-filigran, multe operațiuni au fost implementate cu succes grație femeilor".

El a remarcat că unii agenți au fost supuși unei intervenții chirurgicale plastice și și-au schimbat aspectul. Totul pentru a nu se expune pericolului.

Serviciile de informații ucrainene continuă deratizarea de „șobolanii“ Moscovei. Femeile, cei mai buni agenți


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

3 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

4 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

5 „România este țară sigură, în Londra ies fără geantă scumpă. În Italia, a spart geamul la Ferrari ca să ia ceasul de la mână”