DGPMB: Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi la suspecţi de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice

DGPMB: Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi la suspecţi de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice

Poliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, miercuri dimineaţă, Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a pus în executare 25 de mandate de aducere în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor suspecţi cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală.

"În fapt, din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecţii achiziţionau produse vestimentare şi cosmetice, după care le vindeau prin intermediul unor site-uri sau anunţuri, fără a emite documente. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ 1 milion de lei", se precizează în comunicat.

Sursa citată informează că persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”