DGPMB: Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi la suspecţi de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice

DGPMB: Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Călăraşi la suspecţi de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice

Poliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri, percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi într-un dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscală cu haine şi produse cosmetice.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, miercuri dimineaţă, Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a pus în executare 25 de mandate de aducere în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, emise pe numele unor suspecţi cercetaţi într-un dosar de evaziune fiscală.

"În fapt, din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecţii achiziţionau produse vestimentare şi cosmetice, după care le vindeau prin intermediul unor site-uri sau anunţuri, fără a emite documente. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ 1 milion de lei", se precizează în comunicat.

Sursa citată informează că persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 Așa o fi?

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră