„Digi duru” s-a înmuiat?/Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

„Digi duru” s-a înmuiat?/Andrew Tate a trimis primul e-mail din închisoare, în care se plânge de condiții: „Gândacii sunt singurii mei prieteni”

UODATE/Frații Tate au ajuns, miercuri dimineață, la sediul DIICOT. Cei doi britanici vor asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori.

Andrew Tate, care este în prezent încarcerat într-o închisoare din România, a trimis primul său e-mail.

Fostul kickboxer se plânge fanilor de condițiile improprii pe care le-a găsit în celula sa „mizerabilă”, fără lumină, dar cu „gândaci, păduchi și ploșnițe”, scrie Nypost.com .

Andrew Tate, infractorul căutat în SUA și în Marea Britanie care a fost încarcerat în România din cauza acuzațiilor de trafic de persoane și viol, se plânge că celula sa „este mizerabilă, fără lumină și infestată cu gândaci, păduchi și ploșnițe”.

Fostul kickboxer s-a plâns internauților prin intermediul unui e-mail, după ce instanța a decis recent că va rămâne în arest încă o lună.

În mesajul adresat abonaților site-ului său, intitulat „Primul meu e-mail de la închisoare”, omul de afaceri britanic-american a scris că încearcă să-l „doboare, fiind aruncat într-o celulă fără lumină”.

„Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”, s-a plâns Tate, în vârstă de 36 de ani, care are peste 4,7 milioane de urmăritori pe Twitter, dar care a fost interzis pe mai multe platforme de socializare din cauza discursurilor pline de ură la adresa femeilor.

Totuși, Tate susține că este un prizonier model.

„Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, rămân absolut respectuos”, a susținut fostul luptător, adăugând că gardienii știu că este „nevinovat”.

Andrew și fratele său Tristan, în vârstă de 34 de ani, au fost arestați alături de două românce la București pe 29 decembrie, fiind acuzați de viol și de participare la o rețea criminală care exploata femei pentru a crea materiale pornografice.

În aceeași zi, de pe proprietatea lui Tate, polițiștii au confiscat mai mulți bani, ceasuri de firmă și chiar arme și săbii.

Între timp, pe 14 ianuarie, anchetatorii au fost văzuți ridicând mașinile de lux a fraților Tate de lângă vila lor de la marginea orașului.

În timp ce frații au fost reținuți inițial doar o lună, judecătorii români au decis că ambii vor rămâne în arest până pe 27 februarie 2023.

Deoarece acuzațiile formale nu au fost depuse, nici Andrew, nici Tristan nu au încheiat acorduri de pledoarie, deși au contestat fără succes detenția lor săptămâna trecută.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa