DIICOT: Percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București; 60 de persoane conduse la audieri

DIICOT: Percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București; 60 de persoane conduse la audieri

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT au efectuat, marți, 23 de percheziții în județul Prahova și în municipiul București la domiciliile unor suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc, 60 de persoane urmând să fie conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, procurorii și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) au făcut 18 descinderi în județul Prahova și cinci în municipiul București.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecți au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova", se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, de la domiciliile suspecților au fost ridicate aproximativ 50 de grame de canabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor, telefoane mobile și diverse sume de bani.

După finalizarea perchezițiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale, la activități participând luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…