DIICOT: Percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București; 60 de persoane conduse la audieri

DIICOT: Percheziții la traficanți de droguri din Prahova și București; 60 de persoane conduse la audieri

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT au efectuat, marți, 23 de percheziții în județul Prahova și în municipiul București la domiciliile unor suspecți de trafic de droguri de risc și mare risc, 60 de persoane urmând să fie conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, procurorii și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) au făcut 18 descinderi în județul Prahova și cinci în municipiul București.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecți au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova", se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, de la domiciliile suspecților au fost ridicate aproximativ 50 de grame de canabis, 17 comprimate de ecstasy, ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor, telefoane mobile și diverse sume de bani.

După finalizarea perchezițiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale, la activități participând luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Răzvan Burleanu, ironizat după prezența la Mondialul din Qatar

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…