DIICOT: Persoană acuzată de trafic de droguri după ce a înfiinţat o cultură de canabis într-un solar de legume

DIICOT: Persoană acuzată de trafic de droguri după ce a înfiinţat o cultură de canabis într-un solar de legume

O persoană a fost reţinută, marţi, pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă după ce a înfiinţat pe raza judeţului Satu Mare o cultură de canabis.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de canabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării. La data de 21 septembrie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de canabis, formată din 22 de plante - 130 de kilograme de masă verde, înfiinţată într-un solar de legume", arată un comunicat de presă al DIICOT, remis miercuri.

Potrivit sursei citate, inculpatul urmează să fie prezentat miercuri Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit şi al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public