DIICOT: Peste 1 kg de canabis, găsit în locuința unui traficant de droguri din Capitală

DIICOT: Peste 1 kg de canabis, găsit în locuința unui traficant de droguri din Capitală

Un traficant de droguri din Capitală a fost reținut de procurorii DIICOT, după ce în locuința sa a fost găsită cantitatea de 1,1 kg de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Marius Cristian Niculescu, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut miercuri pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, el fiind dus joi la Tribunalul Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii susțin că, începând cu luna noiembrie 2016, Marius Cristian Niculescu a comercializat pe raza municipiului București droguri de risc, și anume canabis, la prețul de 60 lei doza. Drogurile erau deținute într-un apartament în care bărbatul locuia împreună cu mama sa și erau destinate aprovizionării mai multor consumatori, ce făceau parte din rândul prietenilor sau cunoștințelor sale.

Cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Niculescu situată pe raza sectorului 3 din București, anchetatorii au găsit și ridicat cantitatea de 1.164 g de canabis, care are o valoare pe piața neagră de 80.000 de lei.

Acțiunea a fost realizată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”