Dimitrescu, „consilierul” lui Iordache, are două case la Cannes și 500.000 de euro dați cu împrumut! Fraților, ăștia ne iau de proști!

Dimitrescu, „consilierul” lui Iordache, are două case la Cannes și 500.000 de euro dați cu împrumut! Fraților, ăștia ne iau de proști!

Dimitrescu, „consilierul” lui Iordache, are două case la Cannes și 500.000 de euro dați cu împrumut!  Și se umilește să-i fie consilier lui Iordache... Fraților, ăștia ne iau de proști! Ceva e putred rău! 

Declarația de avere a lui Dimitrescu de la Camera Deputaților:

In documentul dat publicitatii de Departamentul Justitiei la data de 24 octombrie apare numele Gheorghe Dimitrescu la rubrica persoanei de legatura intre PSD si lobbyistii americani.

Singura persoana apropiata de PSD cu acest nume si cu legaturi in Statele Unite este, Gheorghe Dimitrescu, in prezent consilierul lui Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor si presedintele comisiei speciale care se ocupa de modificarile la legile justitiei.

Gheorghe Dimitrescu a fost consul la Strasbourg si consul general la New York. Numele sau a aparut anul trecut pe o lista cu cei ajunși diplomați în MAE fără a da concurs, sau plecați la posturi în străinătate fără concurs.

Flux24 scrie ca Dimitrescu a fost consul la New York in perioada guvernarii Nastase si ca in 2003 a facut oficiile in calitate de consul la casatoria Elenei Udrea cu Dorin Cocos.

Dupa cum rezulta din documentele publicate de Departamentul de Justitie, inclusiv un mail trimis de Dimitrescu in 24 aprilie 2017 lui Alan Madison, rezulta ca tinta principala a activitatii de lobby era stabilirea unei intalniri cu Donald Trump. Dimitrescu spune in mail ca este in Slovacia cu "vicepresedintele camerei deputatilor la ceva conferinte", deci foarte probabil persoana de legatura din America este una si aceeasi persoana cu consilierul lui Florin Iordache.

Documente:

Rise Project scrie ca firma americana de lobby politic, Madison and Company LLC a lucrat si pentru premierul Adrian Năstase. Potrivit Rise, ultima plata din contractul pentru Liviu Dragnea a fost făcută în urmă cu trei săptămâni. Plățile au fost efectuate în patru tranșe: iulie – 45.000, septembrie – 15.000, 6 octombrie – 30.000 și 10 octombrie 2017 – 10.000 de dolari. În total, 100 de mii de dolari.

Rise Project mai remarca faptul ca Gheorghe Dimitrescu trimite mail-ul catre firma de lobby pe data de 24 aprilie 2017, adica exact ziua Curtea Supremă a reconfirmat verdictul de doi ani de închisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea în dosarul “Referendumul”. Președintele PSD ceruse anterior anularea condamnării din dosarul în care a fost găsit vinovat de fraudarea referendumului organizat în 2012 pentru demiterea președintelui României.


Dimitrescu în calitate de consul la New York i-a cununat pe Elena Udrea și Dorin Cocoș, în 2003

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Zvon...

3 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

4 Așa o fi?

5 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus