Din ciclul: Bășinile ratate ale României/Olivia Steer: „COVID este o făcătură financiară. Ne cenzurează prin algoritmi. Oamenii sunt cobai”

Din ciclul: Bășinile ratate ale României/Olivia Steer: „COVID este o făcătură financiară. Ne cenzurează prin algoritmi. Oamenii sunt cobai”

Olivia Steer, care nu crede în COVID și consideră vaccinurile un atentat la sănătate, preia o postare care are titlul: "Nu va vaccinati!"Nu vaccinați copii!”

Olivia Steer are peste 72.000 de urmăritori.

Pe pagina sa de FB, Olivia Steer preia postarea unei persoane despre care nu aflăm că ar avea o pregătire medicală. Olivia spune doar: 

„Mi-am încheiat socotelile!”

Apoi, distribuie următorul text al unei persoane private:

"Nu va vaccinati! Nu vaccinați copii (cu COVID n.red.)!
Este poate cel mai tare material video (postarea are un material video n.red.), care a aparut de la inceputul pandemiei incoace!
In fiecare zi apar zeci de mii de semne de atentionare de pe toata planeta, materiale care sunt sterse instantaneu din mediile online, cu specialisti din toata lumea care ne avertizeaza in legatura cu un vaccin netestat suficient si care nu a trecut toate etapele de siguranta! Cenzura a ajuns la nivel global prin algoritmi bine pusi la punct, care sterg orice informatie aparuta in timp real! Deschideti ochii!
Usor, usor lumea se trezeste si incepe sa ii trezeasca si pe cei de langa ei!
Dovada ca totul este o facatura dusa la extrem cu scopuri pur financiare, o pot vedea si orbii prin nivelul de secretomanie si cenzura a oricarei informatii de natura diferita, care apare. Urmariti pana la capat! Nu am reusit sa inregistrez tot dar e suficient!
Singura finalitate normala este sa vedem cine ii trage la raspundere pe toti care au fost si sunt implicati in mascarada asta!...
Pentru prima data in istorie au sarit peste etapa testelor pe animale. Acum cobaii sunt direct oamenii!
Tot pentru prima data, Grupul Farma nu isi asuma raspunderea pentru eventuale efecte adverse. In asta intra toate grupele de complicatii care pot aparea, pana la decese! Cu alte cuvinte se spala pe maini de absolut orice vina, toate riscurile ramanand strict pe cei care isi fac vaccinul” (COVID n.red.).


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...