Din Italia, Ioan Niculae anunță la Antena3, tribuna infractorilor, că mâine se întoarce și se va preda

Din Italia, Ioan Niculae anunță la Antena3, tribuna infractorilor, că mâine se întoarce și se va preda

Condamnat la 5 ani cu închisoare în dosarul Interagro, omul de afaceri Ioan Niculae nu a fost găsit de polițiști acasă, la domiciliul din Zimnicea, pentru a fi dus la penitenciar, și a fost dat în urmărire generală. Puțin peste ora 22.00, Ioan Niculae a intrat în direct la Antena3, tribuna infractorilor, anunțând că nu a intenționat să fugă de arest, că se află la Milano, dar nu a găsit avion să se întoarcă în țară.

„Sunt decis să mă întorc mâine în țară. N-am găsit niciun avion din zona Milano. Le-am spus avocaților să facă notă oficială să spună că mă întorc. (…) Nu știu unde aterizez că încă n-am avion”, a spus Niculae la Antena3.

Omul de afaceri a subliniat că nu mai poate beneficia de „o legea care se referă la  executarea pedepsei” și care l-ar fi putut favoriza.

„De mâine când mă prezint în România și mă incarcerează, nu mai pot benefica de această lege”, a spus Niculae, sugerând că în mod intenționat cineva l-ar ar fi avut grijă să nu beneficieze de această lege.

Întrebat cine sunt cei care au avut grijă să nu beneficieze de această lege, Niculae a spus: „Cineva care are mereu grija mea”.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat joi la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro, potrivit minutei instanței. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată. În plus, instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Omul de afaceri a absentat de la ultimul termen din proces, fiind internat într-o clinică din Milano (Italia), unde s-ar reface după infectarea cu COVID- 19, astfel cum a precizat avocatul său în sala de judecată.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 Rusia și SUA trimit nave de război în Marea Neagră. Kremlinul amenință cu război „pe scară largă”

4 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

5 Așa o fi?