Djokovic l-a detronat pe Federer în clasamentul all time al câștigurilor din circuitul ATP

Djokovic l-a detronat pe Federer în clasamentul all time al câștigurilor din circuitul ATP

Tenismanul sârb Novak Djokovic a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria tenisului profesionist, ajungând la un total de 98.199.548 dolari după ce a reușit să câștige al 28-lea turneu Masters 1.000 ATP din cariera sa, duminică, la Miami (Statele Unite).

Djokovic, actualul lider al circuitului ATP, l-a detronat, astfel, pe elvețianul Roger Federer, care a câștigat în total 97.855.881 dolari din premiile obținute pe parcursul carierei sale, locul al treilea în ierarhia all time a câștigurilor fiind ocupat de spaniolul Rafael Nadal, cu 76.408.882 dolari.

De menționat că în aceste sume nu sunt incluse veniturile obținute de jucătorii respectivi din reclame, sponsorizări, contractele de publicitate sau alte activități.

Duminică, Novak Djokovic a câștigat pentru a șasea oară turneul de la Miami, ajungând la un total de 63 de titluri cucerite pe parcursul carierei sale, între care 11 de Mare Șlem.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu