DNA a cumpărat echipamente tehnice, inclusiv un sistem de interceptare, în valoare totală de peste 3,2 milioane de lei

DNA a cumpărat echipamente tehnice, inclusiv un sistem de interceptare, în valoare totală de peste 3,2 milioane de lei

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a achiziţionat mai multe echipamente tehnice, printre care sisteme multifuncţionale de interceptare, respectiv de comunicaţii mobile destinate organelor de urmărire penală, se arată într-un anunţ publicat marţi în SEAP.

Potrivit sursei citate, cumpărarea acestor echipamente se realizează prin implementarea proiectului de tip grant OLAF/2016/D1/074.

Această achiziţie are o valoare totală de 3.216.485 de lei, fără TVA, şi a fost făcută printr-o procedură de licitaţie restrânsă.

În cadrul acestei proceduri, DNA a atribuit contracte următoarelor societăţi: Cellphone Group Impex SRL (un contract cu o valoare totală finală de 3.035.555 de lei, fără TVA), Asti International SRL (73.875 de lei, fără TVA) şi Andyteh Concept SRL (107.055 de lei, fără TVA). Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preţ.

Potrivit anunţului de participare la licitaţie, publicat în 4 aprilie în SEAP, DNA a dorit să achiziţioneze prin această procedură: sistem multifuncţional de interceptare comunicaţii (1 bucată), sisteme digitale de comunicaţii mobile destinate organelor de urmărire penală (15 bucăţi), înregistratoare digitale audio (15 bucăţi) şi înregistratoare digitale mono audio video (3 bucăţi).

Principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt: 80% - fonduri nerambursabile şi 20% - bugetul de stat-proiect OLAF/2016/D1/074.

Pe de altă parte, DNA a lansat o procedură simplificată pentru a achiziţiona unităţi stocare - hard diskuri. În acest sens, DNA vrea să încheie un acord-cadru cu o valoare de 398.130 de lei şi care vizează minimum 90 de bucăţi şi maximum 398 de bucăţi, potrivit unui anunţ publicat luni în SICAP.

Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut, iar finanţarea va fi asigurată din fonduri bugetare. Data limită de depunere a ofertelor este 4 iulie, ora 15,00, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, se mai arată în anunţ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

5 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis