DNA a demarat o licitație pentru a cumpăra echipamente tehnice și IT, printre care microfoane și minicamere

DNA a demarat o licitație pentru a cumpăra echipamente tehnice și IT, printre care microfoane și minicamere

Direcția Națională Anticorupție a demarat o licitație deschisă pentru a achiziționa echipamente tehnice și IT, printre care se numără microfoane, minicamere și aparate de înregistrare, potrivit unui anunț publicat pe 20 august în SEAP.

Anunțul implică un contract de achiziții publice și vizează "achiziția de echipamente tehnice și IT — aparate de înregistrare, microfoane, minicamere, autovehicul, server, stații de analiză date, aplicații software, subscripții software".

Printre echipamentele pe care DNA vrea să le cumpere se numără minicamere video (3 minicamere video color digitale, high definition, tip 1, 3 minicamere video color digitale "button", tip 2, 3 minicamere video color "night cam", tip 3, și 3 minicamere video color "pinhole", tip 4), un server de procesare de date pentru investigații informatice, 3 stații de analiză date pentru investigații informatice, un sistem de analiză materiale digitale, pungi Faraday — 100 de bucăți, un autovehicul cu dotări speciale, și aplicații de analiză date (o aplicație de analiză relațională a datelor informatice prelevate de pe dispozitive mobile și o aplicație de analiză și extragere a datelor din dispozitive mobile stocate în internet).

Valoarea estimată a echipamentelor pe care DNA vrea să le cumpere este de 859.200 de lei, fără TVA. Principalele modalități de finanțare sunt: 80% fonduri nerambursabile și 20% bugetul de stat-proiect OLAF/2016/D1/028.

Durata contractului prin care vor fi achiziționate aceste echipamente este de 4 luni de la data atribuirii sale. Criteriul de atribuire a contractului va fi prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 septembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 30 septembrie, ora 18,00, se mai arată în anunțul citat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia