Doctoratul șefei DNA se află la Biblioteca Națională. Ciuvică, mai BOU ca niciodată!

Doctoratul șefei DNA se află la Biblioteca Națională. Ciuvică, mai BOU ca niciodată!

Marius Pieleanu și Mugur Ciuvică s-au contrat, la Antena 3, cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi. Mugur Ciuvică a spus că lucrarea șefei DNA nu se află la nicio bibliotecă: "Știți pe ce cred că se bazează doamna Kovesi? Pe faptul că nimeni nu ar avea lucrarea sa. În mod normal, lucrarea de doctorat este publică, ar trebui să o găsim la biblioteci".

Marius Pieleanu a spus că nu are cum să nu existe nici măcar la Biblioteca Națională.

"Domnule Pieleanu, nu mă obosiți. Au fost oameni care i-au căutat lucrarea și nu au mai găsit-o. Unuia i-a zis că i-o dă să o citească, dar i-a spus că nu are voie să îi facă poze. Domnule Pieleanu, dacă dumneavoastră mâine îmi aduceți fotocopii după lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi... eu nu mai apar la televizor un an sau zece!", a continuat Mugur Ciuvică.

Ulterior, Marius Pieleanu a spus că a primit un sms de la directoarea Bibliotecii Naționale care i-a transmis că teza de doctorat a șefei DNA se află la respectiva instituție de cultură, lucru pe care Mugur Ciuvică nu l-a crezut.

Așa cum v-am spus din titlu, Ciuvică e mai bou ca niciodată...




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”