DOCUMENT. Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de OUG care introduce taxe noi și majorează altele existente. Proiectul are 86 de articole și 57 de pagini

DOCUMENT. Ministerul Finanțelor a publicat proiectul de OUG care introduce taxe noi și majorează altele existente. Proiectul are 86 de articole și 57 de pagini

Ministerul Finanțelor Publice a publicat marți seară proiectul ordonanței de urgență care modifică zeci de articole din Codul Fiscal și din alte legi. Proiectul, anunțat de ministrul Eugen Teodorovici, introduce taxe noi și majorează altele existente. În ianuarie, jegurile dracului se jurau că nu vor mări nicio taxă!

 Puteți citi aici proiectul integral:

Proiectul are 87 de articole.

Cum promiteau Dăncilă și Teodorovici în ianuarie că nu vor crește taxele. 11 luni mai târziu, majorează impozite pe bandă rulantă

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, promiteau la unison în ianuarie 2018, la începutul mandatelor lor din guvern, că nu vor adăuga taxe noi și nici nu vor crește cuantumul taxelor existente.

 Viorica Dăncilă: Cât timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este acela de a uşura şi de a simplifica viaţa economică, nu de a o complica (sursa).

Eugen Teodorovici: În mandatul meu de ministru nu o să adaug taxe noi, nu o să cresc cuantumul lor, dimpotrivă, obligația mea e să fim în sens invers.

Marți, 18 decembrie, 11 luni mai târziu față de aceste declarații, Teodorovici a anunțat într-o declarație de presă schimbări masive de fiscalitate, concretizate prin creșterea unor taxe existente și introducerea unora noi. Vezi aici toate detaliile.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Așa îl cheamă” / Oana Zăvoranu a făcut public adevăratul nume al lui Luis Lazarus

2 Așa o fi?

3 TOP 50 cei mai bine plătiți sinecuriști ai României!

4 „Când am văzut-o pe Nicoleta Luciu goală am avut un șoc”

5 Zvon...