DOCUMENT Românul cu MUIEPSD a scăpat de dosarul penal făcut de sclavii pesediști din poliție. Răzvan Ștefănescu și-a recuperat permisul

DOCUMENT Românul cu MUIEPSD a scăpat de dosarul penal făcut de sclavii pesediști din poliție. Răzvan Ștefănescu și-a recuperat permisul

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a anunțat marți clasarea dosarului penal deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu, proprietarul mașinii cu numărul MUIEPSD, pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulație în România.

În ordonanţa întocmită de procurorul de caz se arată că dosarul a fost clasat întrucât fapta nu există, relatează G4Media.ro.

UPDATE Răzvan Ştefănescu şi-a recuperat permisul de conducere

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare MUIEPSD, şi-a recuperat marţi permisul de conducere, după ce procurorii au clasat dosarul în care a fost cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Răzvan Ştefănescu este şofer profesionist şi are nevoie de permis pentru a munci în Suedia.

Avocatul şoferului, Ioana Mateş, a anunţat că Răzvan Ştefănescu va veni cu maşina în Piaţa Victoriei, la ora 14,00.

De asemenea, procurorul a dispus restituirea celor două plăcuţe către autorităţile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei din Bucureşti.

”Având în vedere că în cauză se va dispune restituirea celor două plăcuțe de înmatriculare inscripționate ”MUIEPSD” autorităților suedeze prin intermediul Ambasadei Suediei din București, urmează a se dispune delegarea organelor de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere pentru a proceda la scoaterea de la camera de corpuri delicte a celor două plăcuțe de înmatriculare inscripționate ”MUIEPSD” și predarea acestora autorităților suedeze prin intermediul Ambasadei Suediei din București”, se arată în ordonanța de clasare a dosarului penal.

Decizia procurorilor vine după ce vineri, 3 august, Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunțat într-un comunicat oficial că va propune parchetului să claseze dosarul penal pe numele lui Răzvan Ștefănescu. IGPR a recunoscut în comunicat că Direcția Rutieră a interpretat ”eronat” Convenția de la Viena și a anunțat că șeful Poliției a ”declanșat verificări”.

În ciuda scandalului uriaș și a prestației publice criticate unanim, șeful IGPR nu a anunțat nici o demisie și nici o demitere.

Polițiștii au anunțat că plăcuțele personalizate au fost retrase de către Agenția Suedeză de Transport, iar șoferul va putea circula doar cu numerele permanente.

Ștefănescu va trebui acum să își recupereze permisul de conducere, reținut odată cu deschiderea dosarului penal. El este șofer de TIR în Suedia, țară în care plănuiește să se întoarcă la finalul acestei săptămâni.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

2 Medic român în Suedia / Am ajuns să invidiez România

3 Așa o fi?

4 Raport / Bill Gates ar fi cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA

5 O poveste despre corupție și curvăsărie din Spania. Acest om și-a îngropat cariera pentru că n-a reușit s-o „i…