Doi PENSIONARI, ce au sărit în apărarea unei tinere, au fost agresați de migranți în metroul din Muchen

Doi PENSIONARI, ce au sărit în apărarea unei tinere, au fost agresați de migranți în metroul din Muchen

Un nou scandal ce are ca protagoniști migranții a izbucnit în Germania după distribuirea unei înregistrări video ce arată cum un grup de migranți agresează în metroul din Munchen doi pensionari germani care au sărit în apărarea unei tinere, relatează marți publicația Daily Mail. În imaginile filmate cu telefonul mobil de un călător se vede cum un grup de cinci tineri, aparent arabi, îl trag de o parte cu forța pe un bătrân și țipă la el, iar un al doilea vârstnic care intervine în dispută este și el luat de gât și amenințat.

Totul a început după ce o tânără a respins avansurile grupului de migranți și s-a îndepărtat de ei atunci când unul a atins-o. Într-o manifestare de furie, acesta din urmă a lovit cu pumnul un geam al metroului, moment în care unul dintre pasageri i-a cerut să nu fie agresiv și să lase fata în pace. În replică, migrantul l-a mângâiat batjocoritor pe cap, iar conflictul a escaladat, în final toți pasagerii din apropiere fiind implicați și unii au încercat să se interpună între cei doi vârstnici agresați și grupul de migranți.

Poliția germană a anunțat că a găsit imaginile pe o rețea de socializare și a inițiat o investigație pentru a identifica atât agresorii cât și victimele, adăugând că cele două persoane agresate încă nu au depus plângere. Nici cel care a postat înregistrarea pe Facebook nu a sesizat autoritățile, el motivând că prietenii i-au spus că de obicei în astfel de situații poliția germană le spune victimelor că nu poate face nimic.

În noaptea de Anul Nou sute de femei au căzut victime tâlhăriilor și agresiunilor sexuale comise aparent de grupuri de migranți arabi în centrul orașului Koln, evenimente similare, dar de mai mică amploare, petrecându-se tot atunci și în alte orașe germane, precum și în alte câteva state vest-europene unde au sosit numeroși migranți.

Poliția din Koln a anunțat pe 1 ianuarie că noaptea de Anul Nou a trecut fără evenimente majore. Dar după ce faptele au ieșit la suprafață câteva zile mai târziu, s-a invocat faptul că agenții de poliție nu și-au dat seama ce se petrece din cauza numărului mare al celor care sărbătoreau în stradă. Însă un raport intern al poliției ce s-a scurs ulterior în presă relevă că de fapt patrulele poliției au observat ce se întâmplă, dar nu au îndrăznit să intervină pentru că erau copleșite de numărul foarte mare al agresorilor aflați în stare de ebrietate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 Interesante amănunte...

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....