Dolj: Bărbat arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, în special cocaină

Dolj: Bărbat arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, în special cocaină

Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de trafic internaţional de droguri de mare risc, în special cocaină, pe care o vindea cu 100 euro gramul.

Potrivit DIICOT, în perioada 2018 - 2020, inculpatul a desfăşurat activităţi de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, pe raza judeţelor Olt şi Dolj, droguri pe care le comercializa la preţul de 100 euro gramul.

Potrivit DIICOT şi IGPR, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza oraşului Filiaşi, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină.

"La aceeaşi dată, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 4 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost descoperite şi ridicate 3 pistoale cu glonţ şi 59 de cartuşe deţinute ilegal. Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Activităţile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Dolj", precizează sursele citate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...