Dolj: Percheziţii la Segarcea, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Dolj: Percheziţii la Segarcea, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Domiciliile a două persoane din Segarcea, bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au fost percheziţionate, miercuri, de poliţişti, după apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini cu mai multe persoane care mânuiau o armă, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţişti de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

În urma percheziţiilor şi a cercetărilor, trei persoane au fost conduse la audieri.

"La data de 14 iunie, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei pe o reţea de socializare a unor imagini în care se observă mai multe persoane care mânuiau un obiect ce părea a fi o armă, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma percheziţiilor efectuate, 2 bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din Segarcea, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetările efectuate a reieşit că arma ar aparţine unui bărbat, de 32 de ani, din Segarcea, care a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei", se precizează în comunicat.

Poliţiştii au stabilit că arma în cauză este una neletală, tip pistol, iar persoana căreia îi aparţinea nu este deţinător legal de arme şi muniţii.

Pistolul, împreună cu 25 de cartuşe neletale, nepercutate, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...