Dolj: Spitalul Judeţean Craiova, amendat de poliţie cu 2.000 de lei după incidentul de la UPU

Dolj: Spitalul Judeţean Craiova, amendat de poliţie cu 2.000 de lei după incidentul de la UPU

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei în urma incidentului de sâmbătă seara, când un şofer în stare de ebrietate a intrat cu maşina în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU).

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au aplicat o sancţiune contravenţională, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, întrucât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul ca reprezentanţii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse în urma controalelor anterioare efectuate pe această linie", au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.

Amenda a fost aplicată pentru faptul că la SJU Craiova nu funcţionau nici camerele de supraveghere, nici barierele de acces în curtea spitalului iar personalul de pază nu l-a oprit pe şoferul respectiv să intre cu maşina.

Un bărbat de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat, sâmbătă seara, cu maşina în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a trecut prin uşile de acces şi a distrus sala de aşteptare. Acesta a fost reţinut duminică pentru 24 de ore iar instanţa de judecată a decis luni să îl pună sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere. Poliţiştii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat când a intrat cu maşina în UPU şi a declarat că ar fi încurcat pedalele. În urma incidentului singurul rănit a fost şoferul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

2 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

3 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

4 Așa o fi?

5 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!