Donald Trump a adormit în prima zi a procesului său penal. NYT: „Capul lui continuă să cadă, iar gura lui devine moale”

Donald Trump a adormit în prima zi a procesului său penal. NYT: „Capul lui continuă să cadă, iar gura lui devine moale”

Cu o campanie prezidențială de condus, mai multe cazuri penale în care trebuie să se apere și alte câteva responsabilități, Donald Trump doarme doar patru sau cinci ore pe noapte, după propria sa mărturisire. Așa că era inevitabil să ațipească la un moment dat, într-un moment nepotrivit, scrie Vanity Fair .

S-a întâmplat luni, în timpul primei zile a procesului său privind plata ascunsă făcută actriței de filme pentru adulți Stormy Daniels.

„Trump pare să doarmă. Capul lui continuă să cadă, iar gura lui devine moale", a relatat Maggie Haberman de la New York Times despre ce s-a întâmplat sală de judecată din Manhattan.

Donald Trump. FOTO Profimedia

Mai târziu, la CNN, ea a întărit afirmațiile: „Părea să doarmă. Și, în mod obișnuit, capul îi cădea în jos.... Nu a fost atent la un bilet pe care i l-a transmis avocatul său, Todd Blanche".

Camerele de filmat nu sunt permise în sala de judecată, așa că nu există imagini de la proces, însă jurnalista Maggie Haberman nu este singura care a sugerat că Trump ar fi adormit.

Un reporter de la Courthouse News și un altul de la Law360 au văzut același lucru, potrivit sursei citate.

În timp ce susținătorii lui Trump ar putea interpreta somnolența lui ca pe un semn de masculinitate, așa cum subliniază revista New York, în esență este un aspect negativ. Și nu doar din cauza lucrurilor evidente, ci și dintr-un motiv foarte specific lui Trump:

Donald Trump l-a numit adesea „Sleepy Joe” (Joe somnorosul) pe rivalul său, președintele Joe Biden. Nu a anticipat însă că porecla s-ar putea întoarce împotriva sa - „Sleepy Don” (Don somnorosul) - când va adormi în timpul procesului penal privind plățile pe care le-ar fi făcut pentru a acoperi o aventură cu actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro