Donald Trump a ajuns în Florida, unde va sărbători în familie la proprietatea sa, Mar-a-Lago, Ziua Recunoștinței

Donald Trump a ajuns în Florida, unde va sărbători în familie la proprietatea sa, Mar-a-Lago, Ziua Recunoștinței

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a ajuns marți seara în Florida, unde va sărbători joi Ziua Recunoștinței, în compania familiei, la proprietatea sa, Mar-a-Lago, din Palm Beach, transmite EFE.

Potrivit sursei citate, Trump este însoțit de membri ai familiei, printre care soția sa, Melania Trump, și fiul său de 10 ani, Barron, dar și de Reince Priebus, viitorul său șef de cabinet la Casa Albă.

Autoritățile federale și locale au stabilit zone de securitate aeriană și maritimă pentru a-l păzi pe viitorul președinte al SUA — care își va prelua funcția pe 20 ianuarie — pe durata șederii în Florida, prima de când a câștigat alegerile din 8 noiembrie.

Administrația Federală a Aviației a instituit, începând de marți și până duminică, restricții temporare de zbor pe o rază de circa 3,7 mile în jurul complexului privat al lui Trump, în Palm Beach.

De asemenea, Garda de Coastă a fixat trei zone de securitate maritimă în același interval pentru a preveni "acte teroriste, sabotaje sau alte acte subversive, accidente sau alte cauze de natură similară".

În 1985, Donald Trump a cumpărat proprietatea din Palm Beach, ale cărei clădiri datau din anii 20, și a transformat-o într-un club privat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro