Donald Trump îl atacă pe Snoop Dogg pe Twitter după videoclipul controversat al rapperului

Donald Trump îl atacă pe Snoop Dogg pe Twitter după videoclipul controversat al rapperului

Donald Trump l-a criticat marți pe rapperul Snoop Dogg după apariția unui videoclip în care acesta trăgea cu un pistol pentru copii asupra președintelui machiat ca un clovn, relatează AFP.

"Vă puteți imagina valul de indignare dacă Snoop Dogg — cel cu o carieră ratată și toate astea — ar fi tras asupra președintelui Obama? Pedeapsă cu închisoarea!", a scris Trump într-un tweet matinal.

Majoritatea actorilor care apar în clipul cu titlul "Lavender", lansat luni, sunt machiați ca niște clovni siniștri. Unul dintre ei trimite cu claritate la Donald Trump, având o perucă blondă, tenul bronzat și o cravată roșie mare.

Botezat Ronald Klump, clovnul ridică mâinile sus ca și cum ar fi arestat de Snoop Dogg, care trage spre el cu un pistol din care iese un steguleț roșu pe care scrie "Bang", ca în desenele animate.

"Mi-am spus că mulți oameni fac albume tari, se amuză, sărbătoresc, dar nimeni nu se ocupă cu adevărat de problema reală a acestui... clovn care ne este președinte", a declarat rapperul veteran pentru revista Billboard.

Senatorul american Marco Rubio, unul dintre puținii membri ai partidului republican care s-a declarat fan al hip-hop-ului, a criticat videoclipul, reamintind că "președinți au fost asasinați în această țară în trecut".

"Dacă persoana nepotrivită vede asta și trage concluzia nepotrivită, am putea avea o adevărată problemă. Nu știu la ce se gândea Snoop", a declarat senatorul de Florida pentru site-ul american TMZ.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu