Dorin Florea, primar de 20 de ani în Târgu Mureș, apare în afișe publicitare drept candidat independent la Consiliul Județean Mureș

Dorin Florea, primar de 20 de ani în Târgu Mureș, apare în afișe publicitare drept candidat independent la Consiliul Județean Mureș

Dorin Florea, controversatul primar din Târgu Mureș, apare într-un afiș publicitar publicat de presa locală drept independent la președinția Consiliului Județean Mureș, transmite publicația  Punctul .

Florea, care ocupă funcția de primar de 20 de ani, fiind sprijinit de fiecare dată de o largă coaliție a partidelor românești din oraș, apare în afiș alături de Claudiu Maior, indicat drept candidat la primăria Târgu Mureș din partea Pro România.

În luna ianuarie, Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării l-a sancționat pe Dorin Florea, care ceruse introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aibă copii. Instituția l-a amendat pe Florea cu 10.000 de lei pentru încălcarea dreptului la demnitate și incitare la ură.

O analiză a portalului de limbă maghiară  Transindex  caracterizează ca fiind haotică competiția pentru alegerea primarului municipiului Târgu-Mureș, înainte cu puțin de scrutinul local.

Potrivit analizei, în acest moment, cel mai important competitor pentru candidatul independent Soos Zoltan – susținut de UDMR – este Theodora Benedek, candidata PNL. Ea este soția medicului Benedek Imre, un fost lider local puternic al UDMR-lui.

Sursa foto: Facebook / Dorin Florea


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...