Dorin Florea, primar de 20 de ani în Târgu Mureș, apare în afișe publicitare drept candidat independent la Consiliul Județean Mureș

Dorin Florea, controversatul primar din Târgu Mureș, apare într-un afiș publicitar publicat de presa locală drept independent la președinția Consiliului Județean Mureș, transmite publicația Punctul.

Florea, care ocupă funcția de primar de 20 de ani, fiind sprijinit de fiecare dată de o largă coaliție a partidelor românești din oraș, apare în afiș alături de Claudiu Maior, indicat drept candidat la primăria Târgu Mureș din partea Pro România.

În luna ianuarie, Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării l-a sancționat pe Dorin Florea, care ceruse introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor să aibă copii. Instituția l-a amendat pe Florea cu 10.000 de lei pentru încălcarea dreptului la demnitate și incitare la ură.

O analiză a portalului de limbă maghiară Transindex caracterizează ca fiind haotică competiția pentru alegerea primarului municipiului Târgu-Mureș, înainte cu puțin de scrutinul local.

Potrivit analizei, în acest moment, cel mai important competitor pentru candidatul independent Soos Zoltan – susținut de UDMR – este Theodora Benedek, candidata PNL. Ea este soția medicului Benedek Imre, un fost lider local puternic al UDMR-lui.

Sursa foto: Facebook / Dorin Florea

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă