Dosar penal deschis de procurori în cazul macaralei care s-a prăbuşit peste o maşină

Dosar penal deschis de procurori în cazul macaralei care s-a prăbuşit peste o maşină

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, în cazul macaralei care s-a prăbuşit sâmbătă peste o maşină.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

În anchetă au fost cooptaţi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, peste un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi, în strada Matei Millo, în zona Universitate.

Conform ISU, trei dintre bărbaţi au ieşit după momentul impactului, iar cel de-al patrulea a fost extras, în stare de inconştienţă, fiind intubat şi transportat la Spitalul Universitar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…