Dosar penal deschis de procurori în cazul macaralei care s-a prăbuşit peste o maşină

Dosar penal deschis de procurori în cazul macaralei care s-a prăbuşit peste o maşină

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, în cazul macaralei care s-a prăbuşit sâmbătă peste o maşină.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

În anchetă au fost cooptaţi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, peste un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi, în strada Matei Millo, în zona Universitate.

Conform ISU, trei dintre bărbaţi au ieşit după momentul impactului, iar cel de-al patrulea a fost extras, în stare de inconştienţă, fiind intubat şi transportat la Spitalul Universitar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”