Dosar penal la Parchetul Militar în cazul accidentului mortal produs de ofiţerul SRI

Dosar penal la Parchetul Militar în cazul accidentului mortal produs de ofiţerul SRI

Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti a preluat marţi ancheta în cazul ofiţerului SRI care s-a urcat băut la volan şi a accidentat mortal o persoană la Tâncăbeşti.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a fost înregistrată sesizarea din oficiu a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Ilfov - Serviciul Rutier, cu privire la faptul că, luni, în jurul orei 17,50, un ofiţer din cadrul Serviciului Român de Informaţii, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1, pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a accidentat mortal o persoană în vârstă de 35 ani.

În urma accidentului, persoana vătămată a fost proiectată în afara părţii carosabile, la aproximativ 50 de metri distanţă de trecerea de pietoni, pe partea dreaptă a sensului de deplasare către Bucureşti.

Poliţiştii de la IPJ Ilfov susţin că şoferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat .

Luni, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, iar marţi dosarul a fost preluat de Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia