Dosar penal pentru sex cu o oaie, pe numele a șase bărbați! Filmarea a fost urcată pe o rețea de socializare!

Dosar penal pentru sex cu o oaie, pe numele a șase bărbați! Filmarea a fost urcată pe o rețea de socializare!

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu (Călărași) s-au sesizat din oficiu, pe 13 decembrie, ca urmare a postării pe o rețea de socializare a unui videoclip în care apare un bărbat în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o oaie.

În cauză au fost continuate cercetările, fiind identificate 6 persoane care au fost prezente la faţa locului, inclusiv bărbatul care este proprietarul animalului.

„În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, a fost informatată Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Animalelor, transmite IPJ Călărași, potrivit presei locale.

Anul trecut, un caz de zoofilie a avut loc și la Brăila, unde un adolescent a făcut sex cu un cal!

Cazul de zoofilie s-a produs în satul Cuza Vodă din comuna Stăncuța. Copilul filmează întreaga scenă, iar în imagini apare un bărbat care întreține relații sexuale cu un cal.

Ulterior, imaginile au apărut pe Facebook, fiind analizate de polițiștii brăileni, care au decis să se autosesiseze.

„Ne-am sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media”
„Ne-am sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media și se fac cercetări în vederea stabilirii situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale în consecință”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belcigan.

Potrivit acesteia, în acest caz s-a deschis dosar penal și se fac cercetări pentru infracțiunile de ultraj contra bunelor moravuri, coruperea sexuală asupra minorilor și acces ilegal la un sistem informatic, deoarece copilul de 13 ani care a filmat scena i-a încredințat telefonul mobil unui alt minor de 17 ani, iar acesta din urmă a luat filmarea și a postat-o pe Facebook fără aprobarea proprietarului telefonului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...