Dosarul turneelor ilegale de poker - Polițiștii au confiscat 20.000 de jetoane cu denumirea unui cazinou închis de 4 ani

Dosarul turneelor ilegale de poker - Polițiștii au confiscat 20.000 de jetoane cu denumirea unui cazinou închis de 4 ani

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat 20.000 de jetoane inscripționate cu denumirea unui cazino închis de 4 ani, în urma mai multor percheziții efectuate la o firmă de jocuri de noroc din București și la locuințele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de poker.

"De asemenea, au fost ridicate laptopuri și documente de evidență financiar-contabilă", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis luni AGERPRES.

În urma perchezițiilor efectuate, de la sediul operatorului de jocuri de noroc au fost ridicate 20.000 de jetoane inscripționate cu denumirea unui cazino închis în anul 2011, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de proveniență și cu privire la care există suspiciuni că ar fi fost folosite pentru jocuri de noroc frauduloase.

"În cadrul dosarului penal sunt cercetate două persoane fizice și o persoană juridică, pentru comiterea infracțiunilor de organizarea sau exploatarea de jocuri frauduloase, plasarea sau modificarea unei mize după ce rezultatul unui joc a fost stabilit, folosirea sau deținerea în vederea folosirii într-o sală de jocuri a dispozitivelor care alterează elementele de șansă și rezultatele jocului și folosirea sau deținerea în vederea folosirii într-o sală de jocuri a unor jetoane false", se arată în comunicat.

Duminică, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții domiciliare într-un dosar în care se fac cercetări pentru organizarea ilegală de jocuri de noroc.

Activitățile s-au desfășurat la sediul unui operator autorizat să desfășoare activități în domeniul jocurilor de noroc din București și la locuințele unor persoane bănuite că ar fi organizat ilegal turnee de poker.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale în cauza aflată în instrumentare proprie, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La acțiune au participat ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

4 Așa o fi?

5 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct