Dragnea anunță la Antena 3 că l-a dat afară pe amicul său George Harabagiu, jegul care a coordonat atacul murdar la Simona!

Dragnea anunță la Antena 3 că l-a dat afară pe amicul său George Harabagiu, jegul care a coordonat atacul murdar la Simona!

Dragnea anunță la Antena 3 că l-a dat afară pe amicul său George Harabagiu, jegul care a coordonat atacul murdar la Simona! Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că l-a concediat pe George Harabagiu, coordonatorul online al PSD, jegul care s-a aflat în spatele postărilor de pe conturile de Facebook al social-democraților prin care se susținea că Simona Halep ar fi fost cea huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea.

Postările au stârnit de altfel un val puternic de indignare pe Facebook. "L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

UPDATE/Harabagiu, după ce a fost dat afară de Dragnea: Voi rămâne loial lui Liviu Dragnea, este omul care a procedat absolut corect. Orice greșeală trebuie taxată

Coordonatorul campaniilor online ale PSD, George Harabagiu, a trimis un mesaj de adio pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD la câteva minute după ce Liviu Dragnea a anunțat că l-a dat afară. Potrivit mesajului, obținut de G4Media.ro, Harabagiu îi anunță pe social-democrați că va îi va rămâne loial liderului PSD.

”Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA ??? V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT ! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA , ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT”, a scris Harabagiu.

Cine este George Harabagiu, personajul indicat de Victor Ponta drept autorul operațiunii de propagandă a PSD: fost ziarist din Neamț, omul de casă al lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti” și Ionel Arsene ”Șosetuță”, a accidentat mortal o tânără

 Victor Ponta a scris pe Facebook că George Harabagiu este cel care a gândit și postat afișele mincinoase ale PSD în care se arată că Simona Halep și nu Gabriela Firea ar fi fost huiduită pe Arena Națională. Un mesaj trimis pe un grup intern de Whatsapp al PSD și văzut de G4Media.ro arată că, într-adevăr, George Harabagiu apare drept ”coordonator PSD online”.

El a distribuit la ora 20.01 afișul preluat apoi de multe organizații județene PSD, și a scris ”Alertați organizațiile și grupurile de diseminare din județe. Maximizați impactul postării. Distribuiți în grupuri!”.

George Norocel Harabagiu a fost ziarist la diferite publicații și televiziuni din Neamț. În timpul guvernării PDL, el a fost omul de casă al baronului Gheorghe Ștefan, zis Pinalti. El a condus și televiziunea acestuia, Giga TV, ajungând să dea declarații la DNA în dosarul de corupție privitor la acordarea licenței acestui post.

După ce Pinalti a fost condamnat, Harabagiu s-a mutat în curtea liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, zis și ”Șosetuță”. Harabagiu a realizat emisiuni la o televiziune controlată de Arsene. Odată cu apropierea tot mai mare dintre Arsene și Liviu Dragnea, George Harabagiu a fost transferat la București, unde a primit un post de coordonator al campaniilor online ale PSD.

El a fost în mijlocul mai multor controverse pe plan local. În 2011, Harabagiu a accidentat mortal o tânără, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Adevărul.

Același ziar scrie că Harabagiu a fost condamnat în la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că, în 1997, l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.

De asemenea, el a fost internat într-un centru pentru minori după mai multe fapte de înşelăciune petrecute în 1991.

„Dintr-un cupon de abonament cu reducere la săptămânalul Newsweek şi-a făcut ceva care semăna a legitimaţie de presă. Avea 16 ani şi 10 luni şi a reuşit să păcălească aproape toate autorităţile locale, recomandându-se corespondentul pentru Newsweek la Piatra Neamţ. A luat bani, băutură şi ţigări de la mai multe persoane, promiţând inclusiv campanie electorală viceprimarului Mircea Rusu în săptămânalul american“, a declarat Viorel Cosma, ziarist la un cotidian local în acea perioadă.

În 2016, Harabagiu a vrut să candideze ca independent la Primăria Roman, dar nu a adunat suficiente semnături. Presa locală scria la acel moment că Harabagiu nu avea nici un venit declarat, cu excepția a 193.000 de lei din pronosticuri sportive.

Ponta dă în vileag discuțiile comunicatorilor PSD:





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro