Dragnea: Apreciez foarte mult că președintele Ioahnnis a promulgat o lege așteptată de milioane de români

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a apreciat faptul că, ''în ciuda presiunilor publice'', președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, ''o lege așteptată de milioane de români''.

"Pentru mine este o mare satisfacție și apreciez foarte mult faptul că președintele Iohannis, în ciuda tuturor presiunilor publice, a promulgat această lege. Este o lege așteptată de milioane de români și va fi implementată de guvernul condus de Mihai Tudose. Este o veste foarte bună pentru toată lumea", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, miercuri, la finalul CExN al partidului.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de promulgare a Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, a informat Administrația Prezidențială.

Prin promulgarea acestei legi șeful statului "susține necesitatea de creștere a veniturilor salariale, în mod sustenabil, pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor", adaugă sursa citată.

"Este evident faptul că România are nevoie de un cadru legislativ care să introducă ordine în sistemul public de salarizare, astfel încât să fie eliminate inechitățile și disfuncționalitățile salariale", mai arată Administrația Prezidențială.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

3 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…