Dragnea: Apreciez foarte mult că președintele Ioahnnis a promulgat o lege așteptată de milioane de români

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a apreciat faptul că, ''în ciuda presiunilor publice'', președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, ''o lege așteptată de milioane de români''.

"Pentru mine este o mare satisfacție și apreciez foarte mult faptul că președintele Iohannis, în ciuda tuturor presiunilor publice, a promulgat această lege. Este o lege așteptată de milioane de români și va fi implementată de guvernul condus de Mihai Tudose. Este o veste foarte bună pentru toată lumea", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, miercuri, la finalul CExN al partidului.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de promulgare a Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, a informat Administrația Prezidențială.

Prin promulgarea acestei legi șeful statului "susține necesitatea de creștere a veniturilor salariale, în mod sustenabil, pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor", adaugă sursa citată.

"Este evident faptul că România are nevoie de un cadru legislativ care să introducă ordine în sistemul public de salarizare, astfel încât să fie eliminate inechitățile și disfuncționalitățile salariale", mai arată Administrația Prezidențială.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea