Dragnea: Apreciez foarte mult că președintele Ioahnnis a promulgat o lege așteptată de milioane de români

Dragnea: Apreciez foarte mult că președintele Ioahnnis a promulgat o lege așteptată de milioane de români

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a apreciat faptul că, ''în ciuda presiunilor publice'', președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, ''o lege așteptată de milioane de români''.

"Pentru mine este o mare satisfacție și apreciez foarte mult faptul că președintele Iohannis, în ciuda tuturor presiunilor publice, a promulgat această lege. Este o lege așteptată de milioane de români și va fi implementată de guvernul condus de Mihai Tudose. Este o veste foarte bună pentru toată lumea", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, miercuri, la finalul CExN al partidului.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de promulgare a Legii cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, a informat Administrația Prezidențială.

Prin promulgarea acestei legi șeful statului "susține necesitatea de creștere a veniturilor salariale, în mod sustenabil, pentru îmbunătățirea nivelului de trai al românilor", adaugă sursa citată.

"Este evident faptul că România are nevoie de un cadru legislativ care să introducă ordine în sistemul public de salarizare, astfel încât să fie eliminate inechitățile și disfuncționalitățile salariale", mai arată Administrația Prezidențială.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!