Dragnea, bulibașa proștilor, recunoaşte că limuzina BMW cu care a mers la mare e a fiului său, că nu avea ITP, şi jigneşte ziariştii care au scris despre subiect

Dragnea, bulibașa proștilor, recunoaşte că limuzina BMW cu care a mers la mare e a fiului său, că nu avea ITP, şi jigneşte ziariştii care au scris despre subiect

Dragnea a recunoscut joi că limuzina BMW cu care a mers la mare de 1 mai îi aparţine fiului său, cum a scris G4Media.ro , şi că maşina nu avea ITP, aşa cum a scris Recorder.ro. Dragnea i-a luat peste picior pe ziariştii care au scris pe subiect, numindu-i “detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor”. Şeful PSD a făcut o referire ciudată la “o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie” – aluzie la publicaţia Liber în Teleorman, care a publicat mai multe anchete despre afacerile familiei sale.

“Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâţi într-adevăr, vai de mama lor, mă iertaţi că vorbesc aşa colocvial. Am văzut şi o domnişoară care umbla liber prin Teleorman, care a făcut o mare analiză şi o mare investigaţie. Maşina nu e a firmei unde este acţionar fiul meu, este a lui personală. Maşina mea a fost accidentată grav acum o perioadă, cu Irina – mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat – şi a fost avariată grav, este acum reparată, este încă în service. Este vorba despre maşina pe care o am în declaraţia de avere, X5, pe care am moştenit-o de la fratele meu. În ceea ce priveşte ITP-ul, am înţeles că nu e, fiul meu să primească amendă, să se înveţe minte. L-am rugat să-mi împrumute şi mie maşina, mi-a împrumutat-o, îi mulţumesc foarte mult, şi eu i-am împrumutat când el încă nu avea maşină, m-am dus la mare şi am venit”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Reamintim că  G4Media.ro a scris astăzi că automobilul cu care Liviu Dragnea a circulat de 1 mai a fost cumpărat de fiul său, în numele unei firme la care este acţionar majoritar. Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a cumpărat automobilul în 2016 de la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești, contra sumei de circa 130.000 de euro. Maşina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere.

Bogdan Păcurar a postat pe pagina sa de Facebook datele rezultate din verificarea datelor furnizate chiar de Liviu Dragnea. El a arătat în premieră că mașina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere, şi a dat numărul de înmatriculare şi seria de şasiu a automobilului.

 Bancul postat de jurnalistul Ionel Stoica

Un Me­r­­cedes trece cu 100 km/h pe şo­sea. Un miliţian îl opreşte.
Mili­ţia­nul: Ştii cu ce viteză mergeai?
Şofe­rul: Cu 100 km/h.
M: Te-ai dat dra­cu'! Arată-mi permisul!
Ş: N-am!
M: Te-ai dat dracu'! Ai băut?
Ş: Da.
M: Te-ai dat dracu'! Cum te cheamă?
Ş: Nicu.
M: Nicu şi mai cum?
Ş: Ceau­şescu.
M: M-am dat dracu'!
De ce vi l-am reamintit, fix în situația asta se află acum un polițist de la Rutieră, care ar trebui să-l amendeze pe fiul lui Dragnea, care circula cu ITP-ul expirat.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...