Dragnea, despre candidatura lui Orban la PMB: Nu că ne bucură, dar ne avantajează

Dragnea, despre candidatura lui Orban la PMB: Nu că ne bucură, dar ne avantajează

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că social-democrații sunt avantajați de candidatura liberalului Ludovic Orban la Primăria Capitalei, având în vedere că ultima dată când a candidat pentru această poziție a obținut un scor de "11% -12%".

"Candidatura domnului Orban nu că ne bucură, dar ne avantajează. E un candidat care a obținut un scor foarte mare. Nu mai știu cât — 12% sau 11%, odată când a candidat. Deci e un contracandidat serios. Sigur că îl luăm în serios, adică fără discuție", a comentat ironic Dragnea, înainte de a intra la ședința de grup a PSD.

Legat de momentul când social-democrații vor lansa candidatul la Primăria Capitalei, el a spus că o să facă un anunț în acest sens cât de curând.

"Sigur îl vom face înainte de depunerea listelor. Noi o să anunțăm cât de curând. Așa cum am spus, suntem în intervalul de două săptămâni care încă nu s-a terminat", a precizat Dragnea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie