Dragnea îl acuză pe Iohannis de învrăjbirea românilor

Dragnea îl acuză pe Iohannis de învrăjbirea românilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminică seara, că în România este prea multă înverşunare şi l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis de învrăjbirea românilor.

"Asta e politică? E prea multă înverşunare, oameni injectaţi, asta nu e politică. Asta vrea Iohannis, asta vrea PNL, asta vrea USR. Ei aşa vor. De ce? Ca să-i sperie pe membrii noştri şi să nu mai vină la vot, dar eu le spun ceva: şi susţinătorii şi membrii noştri vor veni la vot. Acum suntem într-o situaţie în care mulţi oameni vor vota PSD. Nu spun lucrul asta ca să nu-şi ia vreo bâtă în cap, dar sunt convins că oamenii din ţara asta, pensionarii, tinerii, muncitorii, fermierii, dascălii, medicii nu vor da această ţară pe mâna acestor bătăuşi. Păi de la aceşti bătăuşi poate aştepta România vreun viitor? Aceşti bătăuşi pot asigura în continuare salariile la medici, la profesori, pot continua programul de modernizare de şcoli, pot continua programul de dezvoltare a agriculturii?", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Referindu-se la susţinătorii PNL şi USR care au protestat la mitingurile organizate de PSD, liderul social-democrat a afirmat că "numai cu protecţia lui Iohannis, asemenea hoarde pot circula libere în ţară".

"Numai Iohannis poate da protecţie din partea SRI-ului, din partea procuraturii, din partea SPP-ului, chiar şi din partea altor forţe. Iohannis a autorizat tot. Hai să fim serioşi! Nimeni n-ar avea curaj, pentru că sunt infracţiuni după infracţiuni, nimeni n-ar avea curaj să facă aşa ceva dacă n-ar şti că sunt protejaţi total", a opinat preşedintele PSD.

Întrebat de ce instituţiile statului nu reacţionează în astfel de situaţii, Dragnea a afirmat că acestea au "cizma pe grumaz de la Iohannis, prin oamenii lui".

Liviu Dragnea a adăugat că nu este de acord ca PSD să răspundă cu aceeaşi monedă acestor atacuri şi să perturbe acţiunile electorale ale altor partide, deşi a avut solicitări în acest sens de la unii colegi de partid. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”