Dragnea, în genunchi la Servicii! Cică ăsta ar fi ultima variantă de premier! Se confirmă că Infractorul este SCLAVUL lui Coldea!

Dragnea, în genunchi la Servicii! Cică ăsta ar fi ultima variantă de premier! Se confirmă că Infractorul este SCLAVUL lui Coldea!

Dragnea, în genunchi la Servicii! Cică ăsta ar fi ultima variantă de premier! Și prin asta se confirmă că Infractorul este sclavul lui Coldea! Mihai Tudose, vicepresedinte al PSD, este cel care va fi propus pentru functia de prim-ministru de catre coalitia PSD-ALDE, au informat pentru HotNews.ro surse din randul social-democratilor. Știrea este dată ca „exclusivă” și la Antena 3 și la Digi24!!!

*** Din CV-ul lui Mihai Tudose lipsește orice referire la perioada de până la 25 de ani...

„Doctoratul” lui Tudose, lăudat de Coldea

Lucrarea de doctorat a lui Tudose se numea „Infrastructura critică – model şi strategie managerială” şi a fost susţinută în 2010, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – universitate subordonată Serviciului Român de Informaţii (SRI). În acelaşi an a fost publicată la RAO International Publishing Company. La începutul şi la sfârşitul volumului au semnat cuvinte laudative adjunctul şefului SRI, Florian Coldea, respectiv şeful din acea vreme al instituţiei, George Maior.

„Nivelul teoretico-aplicativ ridicat, bazat pe o bună cunoaştere şi un studiu aprofundat al problematicii, sistematizarea eficientă a ideilor, în mod special gradul ridicat de adecvare şi consistenţă al sugestiilor privind managementul acestei categorii de infrastructuri reprezintă argumente solide pentru considerarea lucrării drept un document de referinţă în domeniu”a scris Coldea.

Mihai Tudose (50 de ani) a fost ministru al Economiei in guvernul lui Sorin Grindeanu, functie pe care a mai ocupat-o si in perioada guvernarii Ponta. Însă, amănunt foarte important, Tudose n-a făcut parte din echipa guvernamentală inițială. El a apărut la prima remaniere. Și aia, foarte ciudată... Deh, poate că Dragnea nu se ținuse de promisiuni, și a fost împins un pic de la spate...

Tudose este deputat aflat la al cincilea mandat si vicepresedinte PSD. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii de tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", sub indrumarea lui Gabriel Oprea, acuzat la randul sau de plagiat, fiindu-i retras titlul de doctor. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat.

Cine este Mihai Tudose: Acuzat ca si-a plagiat doctoratul obtinut la Academia Nationala de Informatii, sub indrumarea lui Gabriel Oprea

Mihai Tudose (50 de ani) este deputat aflat la al cincilea mandat si vicepresedinte PSD. A intrat in atentia presei in 2015, cand a fost acuzat de plagiat a lucrarii de tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", sub indrumarea lui Gabriel Oprea, acuzat, la randul sau, de plagiat, fiindu-i retras titlul de doctor. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat.

In 2013, Mihai Tudose a ajuns conferentiar universitar la ANI. Ministrul Economiei a mai urmat in 2006 un Curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala (Serviciul Roman de Informatii). In 1995 a terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative, U.C.D.C. Bucuresti.

In perioada 1992-1999 a fost sef birou senatorial, in perioada 1999-2000 consilier juridic la SC Farex SA Braila. Din 2000 este parlamentar. A fost presedintele Organizatiei PSD Municipiul Braila si Presedinte Organizatiei PSD judeteana Braila. 

Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie a scris in 2015 ca lucrarea de doctorat a ministrului Economiei Mihai Tudose, cu titlul "Infrastructura critica - model si strategie manageriala", a fost sustinuta in 2010 la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" si publicata apoi la RAO International Publishing Company.

"Circa 50 de pagini sunt plagiate, fie cuvant cu cuvant, fie prin reformulari minore, din alta lucrare de doctorat, sustinuta, cu un an mai devreme, de comisarul-sef Radu Andriciuc, la Academia de Politie 'Alexandru Ioan Cuza'. Din doctoratul comisarului-sef s-au copiat inclusiv parti din concluzii, cateva anexe si chiar o sectiune din bibliografie", potrivit Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Ministrul Tudose a declarat pentru CRJI ca la momentul redactarii lucrarii "erau alte vremuri". "E vorba de Andriciuc si de niste texte de pe Internet, dar nu e vorba de mai mult de doua-trei pagini si nu sunt preluate cuvant cu cuvant. Am avut acordul scris al autorilor. Poate am fost si putin neglijent, dar era ca si cum as face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde ca am inventat eu Teorema lui Pitagora", a explicat Tudose, care a povestit un eveniment din timpul redactarii: "Am scris un capitol pe plaja, cu pixul, si dupa ce l-am bagat pe calculator, a fost verificat de un soft antiplagiat, reiesind ca era copiat in proportie de 15%". Pentru acest articol, lucrarea lui Tudose nu a fost verificata cu un astfel de soft.

CRJI mai arata ca in urma cu mai multi ani, Tudose a fost asociat intr-o firma de consultanta, Akma Consulting, cu Mocanu (Ene) Elena, soacra lui Traian Severin Lungu, cel care detinea la acel moment functia de adjunct al SRI Braila.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...