Dragnea mai ia o MUIE! Negoiță, mesaj clar pro-Firea: Oamenii care protestează o fac din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba

Dragnea mai ia o MUIE! Negoiță, mesaj clar pro-Firea: Oamenii care protestează o fac din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba

Dragnea mai ia o MUIE! Negoiță, mesaj clar pro-Firea: Oamenii care protestează o fac din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, finul Gabrielei Firea, s-a poziționat clar de partea acesteia în conflictul intern din PSD, spunând că oamenii care ies să protesteze în Piața Victoriei o fac pentru că și-au pierdut speranța și asta ”din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost”.

“Cred că ţine de zona administrativă şi zona politică să redea speranţa acestei ţări. Oamenii care ies să se vadă în Piaţa Victoriei, din punctul meu de vedere, sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost. Este un punct de vedere personal”, a spus Negoiţă, la o dezbatere despre regiunea Bucureşti-Ilfov, citat de Agerpres.

Nu este pentru prima oară când Negoiță ia public poziție împotriva lui Liviu Dragnea în cadrul conflictelor interne din PSD. Pe 15 ianuarie, în contextul discuțiilor despre demiterea premierului Mihai Tudose, primarul Sectorului 3 s-a arătat indignat de faptul că Liviu Dragnea i-a chemat pe rând pe liderii de organizații județene pentru a-i pune să semneze un document prin care să-și impună punctele de vedere în conflictul cu Tudose.

De altfel, relația politică dintre Gabriela Firea și Robert Negoiță este una foarte strânsă, cei doi susținându-se reciproc în momentele importante: Firea l-a susținut pe Negoiță pentru funcția de vicepreședinte al PSD la congresul din martie, în vreme ce intrarea actualului promar General în politică a fost anunțată chiar de Robert Negoiță, într-o conferință de presă în septembrie 2012.

Joi, tot în contextul conflictului dintre Firea și Dragnea, organizația PSD Ilfov, condusă de primarul Capitalei, a transmis un mesaj de disociere de liderul partidului Liviu Dragnea pe care îl acuză de conducere discreționară și de faptul că duce o politică a pumnului în gură.

”Organizația PSD ILFOV își exprimă susținerea pentru președintele său ales statutar, doamnă GABRIELA FIREA! Spunem NU conducerii discreționare a unui singur om, spunem NU politicii  pumnului în gură adus argumentelor susținute de cei care nu se află în cercul apropiaților domnului Dragnea, spunem NU dezinformării și manipulării în scopuri personale!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Ilfov.

Este a doua organizație județeană a partidului care se disociază de Dragnea, după ce luna trecută PSD Brăila și-a declarat solidaritatea cu fostul premier Mihai Tudose, care a propus dezbaterea în interiorul formațiunii a solicitării făcute de Ecaterina Andronescu: retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, explicând că altfel PSD va pierde guvernarea și nu va putea evita dezastrul.

De asemenea, pe fondul scandalului intern din PSD, mai mulți parlamentari l-au criticat dur pe Liviu Dragnea, căruia i-au cerut demisia din fruntea partidului 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”