Dragnea: Nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid

Dragnea: Nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu este de acord ca Victor Ponta să plece din partid, după ce acesta din urmă a afirmat că îi va trimite demisia sa "în alb".

"Nu sunt de acord ca Victor Ponta să plece din partid. Am citit, încerc să înțeleg ce a spus, dacă îmi va trimite o demisie în alb, nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost președinte al partidului să primească un tratament ca cel pe care l-a avut Mircea Geoană și este o greșeală pe care noi am făcut-o cu Mircea Geoană", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Miercuri, fostul premier Victor Ponta a anunțat că nu vrea să-l dea cineva afară din partid și că îi va trimite șefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa "în alb", urmând ca acesta să decidă, dacă se supără pe el.

"Dreptul la care țin foarte mult este acela să-mi spun opinia și o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o introduce și a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură", a declarat Victor Ponta la Parlament, întrebat dacă demisionează din partid.

Ponta a mai spus că, dacă deranjează pe cineva, va rămâne independent.

"Sunt niște lucruri pe care le văd și pe care le spun cu toată dorința de bine. Dacă cineva e deranjat de asta, rămân un independent și vă rog să nu mă mai băgați în seamă, să nu mai dați ce spun eu. Dacă domnul Dragnea vrea să se folosească de demisia mea, reprezint... Pe mine nu mă deranjează nimic, alții dacă vor", a adăugat Victor Ponta.

AGERPRES/(A — autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

3 CAZ RAR / Curtea de Apel Cluj dispune confiscarea a aproape 2,7 milioane de lei, reprezentând avere nejustifica…

4 Citiți și voi ce spune omul ăsta!

5 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România