Dragnea, PREGĂTEȘTE-TE, vine și DIASPORA. ,,Prietenul'' Ponta ți-a mai făcut un cadou OTRĂVIT!

Dragnea, PREGĂTEȘTE-TE, vine și DIASPORA. ,,Prietenul'' Ponta ți-a mai făcut un cadou OTRĂVIT!

Victor Ponta s-a spălat pe mâini și de dosarul Diaspora aflat în anchetă la DNA. Conform documentelor trimise deja de la Guvern la DNA, Ponta a avut grijă să se extragă din orice decizie. Documentele fac vorbire despre două etaje ale deciziei. Primul etaj este cel de la nivelul Ministerului de externe și Autoritatea Electorală Permanentă. Al doilea etaj este cel politic, unde decizia a căzut din nou pe Liviu Dragnea, șeful campaniei electorale. Dragnea este cel care, eventual, ar fi putut influența deciziile pe acest subiect.

Țărănușul de la Teleorman a zis că va vorbi după ce se va da sentința pe Referendum. Acum a cam uitat. La recurs însă, toată propaganda făcută cu șmecherie de Ponta de batjocorire a deciziei Curții Supreme, unde se va judeca și recursul, va cântări foarte greu. Și nu în favoarea lui Dragnea.

Să fie clar pentru toată lumea pentru ce a fost condamnat Dragnea pe Referendum

Dragnea nu a fost condamnat așa cum pervers a deturnat Ponta subiectul: ,,E o decizie simbolică de condamnare a unei acțiuni politice, suspendarea președintelui.''

Nu, infracțiunea lui Dragnea este că a pus la punct un sistem piramidal de presiune asupra alegătorilor, pe care l-a controlat pe tot parcursul zilei de vot, 29 iulie 2012. Dragnea nu s-a dus personal să scoată cetățeni din case și să-i ducă la vot pentru că îi era imposibil fizic, omul stătea la butoane, dădea sms-uri, monitoriza prezența și alte astfel de acțiuni. Dar ce a făcut Dragnea e mai grav decît ce au făcut trepădușii din teritoriu: a închegat sistemul de fraudare prin presiune pe alegători și a instigat la infracțiuni electorale.

Nu e, deci, nimic complicat, totul e foarte clar. Iar dacă nu vă amintiți cam ce mesaje le dădea Dragnea colegilor lui în ziua votului la referendum, pe 29 iulie 2012, iată-le mai jos:

“-    orele 15:17 – Liviu Dragnea: „Veţi primi imediat 7 mesaje foarte importante. Vă rog să urmaţi cu stricteţe instrucţiunile”
–    orele 15:18: „Sistemul de raportare prin SMS vă oferă posibilitatea să vedeţi prezenţa în fiecare SV” (n.n.: prin SV înţelegând secţie de votare).
–    Orele 15:19: „În acest sens faceţi rapid o analiză cu cei de la PNL şi interveniţi exact unde trebuie”.
–    Orele 15:19:49: „În SV unde e scăzută prezenţa trimiteţi un PSD-ist şi un PNL-ist pentru a mobiliza organizaţiile de acolo”.
–    Orele 15:20: „Cei pe care îi trimiteţi la SV slabe ca prezenţă vor sta acolo până la închiderea urnelor pentru a lua toate măsurile necesare”.
–    Orele 15:20:30: „Pentru fiecare SV se va face urgent o listă a cetăţenilor care nu au venit la vot”.
–    Orele 15:20:49: „Echipele noastre vor merge acasă la cetăţenii care nu au venit până acum şi îi vor aduce la vot”
–    Orele 15:21:10: „Repet: vor merge la ei acasă să-i aducă la vot. Arătaţi aceste mesaje şi celor de la PNL”.
–    Orele 16:47:42: „PSD-SG: Coordonatorii PSD şi PNL de la fiecare secţie de votare să meargă ACASĂ la familiile care nu au venit la vot şi SĂ LE ADUCĂ SĂ VOTEZE!”.
–    Orele 16:51:15: „Oamenii noştri din secţiile de votare pot afla repede cine sunt cei care nu au ieşit la vot. Dar trebuie să meargă la ei ACASĂ să îi aducă să voteze!”.
–    Orele 17:37:32: „PSD-SG: Mobilizaţi toţi membrii PSD şi PNL, daţi fiecăruia lista cu cei care nu au votat, să meargă la ei ACASĂ şi să-i aducă să voteze, nu să-i aştepte la SV!”.
–    Orele 18:49:12: „Liviu Dragnea: Ieşiţi cu caravanele şi îndemnaţi cetăţenii să iasă la vot. Difuzaţi alternativ <<Deșteaptă-te române>> cu mesajul pe care îl veți primi imediat!”
–    Orele 18:50:51: „Premierul Ungariei a cerut maghiarilor din România să nu voteze ca să nu valideze referendumul. Vreţi ca peste români să decidă Ungaria? Veniţi la vot!”.
–    Orele 19:05:19: „Puteţi introduce manual prezenţa pentru secţiile de votare unde nu aveţi raportări prin SMS. Nu mai sunt limitate. Urgent toate secţiile să fie verzi (N.N.: acest lucru însemna, potrivit depoziţiei martorului Ciubotariu Dan Ionuţ, faptul că datele să fie actualizate la sub 1 oră).
–    Orele 19:33:22: „SMS 1 – L. Dragnea: Mai sunt 3 ore. Avem deja peste 6 milioane prezenţi. Ne mai trebuie minim 300 de voturi pe fiecare SV. Ceea ce e foarte realizabil! (continuă în SMS 2)”.
–    Orele 19:34:17: „SMS 2 – L. Dragnea: Organizaţi-vă astfel: 30 de militanţi pe fiecare secţie de votare, iar fiecare să aducă la vot minim 10 cetăţeni în următoarele ore!”
–    Orele 21:53:07: „SG: La ora 21 aveam peste 8 mil. de voturi. Mai trebuie câte 100 de oameni la fiecare secţie de vot şi scăpăm de Băsescu! E timp suficient să-i aduceţi! Curaj!”
–    Orele 22:11:10: „Urgent! Luaţi toate măsurile necesare ca toţi oamenii care stau la coadă la secţia de vot să fie consideraţi în incinta SV ca să poată vota” (n. procurorilor.: mesaj transmis la toate secţiile de vot – mii de SMS-uri)
–    Orele 22:34:24: „Foarte important! Asiguraţi-vă că prezenţa de la ora 23 e raportată pe toate secţiile, fără excepţie. Puteţi introduce manual în baza de date unde e cazul” (n.n.: mesaj transmis doar pentru coordonatori).
–    Orele 22:53:14: „Luaţi toate măsurile ca numărătoarea voturilor să se desfăşoare în condiţii corecte! Număraţi cu atenţie şi curaj!(n.n.: mesaj transmis către toate secţiile de vot – mii de SMS-uri).”


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Bianca Censori a făcut din nou furori în Italia...

3 Așa o fi? /

4 VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

5 De citit...