Dragnea: PSD nu a plătit niciunei instituţii de presă 2 milioane de euro pentru a susţine pe cineva şi a bloca pe altcineva

Dragnea: PSD nu a plătit niciunei instituţii de presă 2 milioane de euro pentru a susţine pe cineva şi a bloca pe altcineva

PSD nu a plătit niciunei instituţii de presă, niciunei instituţii, nimănui două milioane de euro pentru a susţine pe cineva şi pentru a bloca pe altcineva, a declarat, vineri, preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Nu am avut întâlnire cu domnul Ţuţuianu. În ceea ce priveşte acuzaţiile care au apărut în spaţiul public, cred că vă referiţi la înregistrări, am văzut şi postarea lui Mircea Drăghici, trezorierul partidului, nu există niciun fel de adevăr în această minciună. PSD nu a dat, nu a alocat, nu a furnizat, nu a plătit niciunei instituţii de presă, niciunei instituţii, nimănui, două milioane de euro pentru a susţine pe cineva şi pentru a bloca pe altcineva. Asta este o afirmaţie foarte gravă, care trebuie dovedită, îmi pare rău, este colegul meu, dar cred că demersul Antenei 3 este un demers corect, pentru că nu te poţi juca cu astfel de afirmaţii. Am înţeles că sunt discuţii interne din partid, dar asta nu înseamnă că dacă discutăm noi între noi în partid trebuie să ne înjurăm, să ne batem, să ne scuipăm, să ne jignim. Eu nu am fost la nicio întâlnire, de când sunt în PSD, indiferent că a fost întâlnire judeţeană, naţională, regională, locală, în care să se fi discutat în astfel de termeni. Lucrurile astea trebuie dovedite, argumentate", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are de noile acuzaţii aduse de Adrian Ţuţuianu conducerii partidului, printre care aceea că la Antena 3 nu a mai putut să apară pentru că s-au plătit 2 milioane de euro.

Dragnea a menţionat că el nu este "şeful sancţionărilor în PSD", iar despre tot ce este legat de Adrian Ţuţuianu se va discuta şi se va lua o decizie în şedinţa Comitetul Executiv Naţional al partidului.

"În legătură cu cei care înregistrează, că trebuie să îi pedepsească cineva, să-i identifice cine poate pe cei care au înregistrat şi să îi pedepsească, dar asta nu înseamnă că cine a spus nişte lucruri este nevinovat. E ca şi cum cineva este prins că fură, cineva îl înregistrează şi problema nu e cu cel care a furat, ci cu cel care l-a înregistrat. Cred că se pune problema greşit", a menţionat liderul PSD.

Dragnea a afirmat că nu îi va face plângere penală lui Ţuţuianu, iar deocamdată el este primitor de plângeri.

"Nu o să fac niciodată vreo plângere penală sau vreun fel de plângere în vreo instanţă vreunui coleg de partid, indiferent ce face, pentru că aici sunt măsuri politice care se pot lua sau nu. Plângeri penale am primit eu destul, primesc şi clasări, am primit şi astăzi clasare la o plângerea făcută de doamna Turcan şi de domnul Vâlceanu, Vlăsceanu, nu îi reţin numele", a arătat el.

În altă ordine de idei, Dragnea a menţionat că vineri nu a avut o întâlnire cu preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”