Dragnea: Raportul privind evaluarea miniștrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni

Dragnea: Raportul privind evaluarea miniștrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni

Președintele PDS, Liviu Dragnea, a declarat, joi, în comuna brăileană Viziru, că raportul privind evaluarea miniștrilor, care se află în lucru la acest moment, va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, după care va fi prezentat în Comitetul executiv național al PSD, acolo urmând să fie luate deciziile care se impun.

'Raportul privind evaluarea miniștrilor va fi finalizat, probabil, duminică sau luni, iar în zilele imediat următoare o să îl prezentăm în Comitetul executiv național și acolo vom lua niște decizii, care pot fi de orice natură. Dar obiectivul rămâne legat în continuare de măsuri care să ne asigure că acel program trebuie pus în practică. Nu este o evaluare făcută împotriva cuiva, ca să fie foarte clar. Am văzut că sunt câțiva colegi care se ciondănesc. Se mai întâmplă, când vine vara, oamenii se mai supără, se mai ceartă, dar dincolo de orice persoană, pe mine mă interesează ca acest program să fie pus în practică, este singura noastră șansă în această perioadă', a declarat Dragnea.

Liderul PSD a precizat că raportul de evaluare va fi unul 'extrem de riguros', pentru că 'nu ne putem juca cu programul de guvernare'.

'Orice măsură care este întârziată are efecte asupra altor măsuri, care ne pot afecta creșterea economică, resursele financiare, veniturile la bugetul general consolidat și finanțarea și susținerea unor măsuri extrem de importante', a completat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat joi, în comuna brăileană Viziru, unde a participat la un miting de susținere a candidatului PSD la primăria comunei, Dima Priceputu. În Viziru, pe 11 iunie se vor organiza alegeri, după ce fostul primar și-a dat demisia din motive medicale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale