Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu pentru a discuta varianta unei moțiuni de cenzură

Dragnea se va întâlni cu Tăriceanu pentru a discuta varianta unei moțiuni de cenzură

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se va întâlni, la începutul săptămânii viitoare, cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei moțiuni de cenzură.

"Săptămâna viitoare, mâine sau poimâine, o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. (...) S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest Guvern le-a făcut și ne gândim serios la varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, care să transforme acest Guvern într-un Guvern interimar, cu atribuții limitate", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Liviu Dragnea.

Potrivit liderului PSD, varianta depunerii unei moțiuni de cenzură a fost luată în calcul după ce "premierul Dacian Cioloș a preferat să acopere funcționari din Ministerul de Finanțe care au greșit tulburând categorii sociale importante", precum veteranii de război și persoanele cu handicap, neluând în calcul apelul social-democraților de modificare a Hotărârii de Guvern respective.

Miercurea trecută, președintele PSD declara că Guvernul Cioloș a adoptat o hotărâre prin care veteranii de război și militarii care au luptat în teatrele de operații au rămas fără drepturile prevăzute în Codul fiscal, iar acest lucru este, în opinia sa, o dovadă de "dispreț" față de români pe care, dacă actualul Executiv nu și-o va cenzura, o face face PSD, prin moțiune.

AGERPRES/(A — autor: Luiza Abu Salem, editor: Claudia Stănescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…