Dragnea, și ăsta, bă? Ministrul Fondurilor Europene, mesaj DUR în favoarea lui Tudose!

Dragnea, și ăsta, bă? Ministrul Fondurilor Europene, mesaj DUR în favoarea lui Tudose!

Dragnea, și ăsta, bă? Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur, in care ii ia apararea premierului Mihai Tudose si spune ca "Responsabilitatea actului de guvernare aparține Primului Ministru și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României".

Nica spune ca "2018 este cel mai important an" pentru absorbia fondurilor UE, adaugand ca "România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu".

Postarea integrala a lui Marius Nica:

„1.5 miliarde de euro pierduți pentru aleșii locali și mediul privat

Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obținută decât prin muncă asiduă, miniștrii competenți și liniște guvernamentală.

Sub mandatul actualului Prim-Ministru, Romania a acreditat Autoritățile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiționalităților ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercițiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României.

Responsabilitatea actului de guvernare aparține Prim-Ministrului și echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului !”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”