Dragnea: Unii au cerut excluderea lui Ponta din PSD

Dragnea: Unii au cerut excluderea lui Ponta din PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că nu regretă că i-a ''rupt demisia'' lui Victor Ponta, menționând că unii membri ai partidului doresc excluderea acestuia din rândul social-democraților.

"Eu nu înțeleg ce vrea. (...) În partid sunt tot mai mulți oameni nervoși pe această atitudine. (...) Oamenii se întreabă de ce sunt aceste atacuri? Ce urmăresc? (...) Unii au început să iasă. Eu încerc să-i opresc pe cât mai mulți să nu reacționeze public, pentru că avem alte lucruri de făcut", a declarat duminică Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat dacă unii membri ai PSD i-au cerut excluderea din partid a lui Victor Ponta, Dragnea a răspuns afirmativ. "Unii, da. Au cerut-o. Au spus-o și public. Eu i-am rupt demisia", a spus Dragnea, adăugând că "cine vrea să rămână în partid, rămâne, cine vrea să plece, pleacă, e simplu".

Victor Ponta a anunțat luna trecută că și-a scris ''demisia în alb'' din PSD, pe care i-a înaintat-o președintelui partidului, Liviu Dragnea, care urmează să ia o decizie în acest sens.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…