După primele 100 de zile la Casa Albă, Trump se declară mulțumit de realizări

După primele 100 de zile la Casa Albă, Trump se declară mulțumit de realizări

Președintele SUA, Donald Trump, și-a exprimat, vineri, satisfacția față de cele realizate în primele 100 de zile la Casa Albă, apreciind că lucrurile avansează "grozav", relatează AFP.

"Avansăm grozav de bine, facem enorm de multe lucruri", a afirmat Trump la Casa Albă, în ajunul atingerii pragului simbolic de 100 de zile.

"Cred că nu s-a mai văzut așa ceva" — a continuat el. "Cele 100 de zile sunt un termen artificial, dar să vă spun ceva: nimeni n-a mai făcut ce am reușit noi să facem în 100 de zile, deci suntem foarte mulțumiți", a insistat președintele.
Trump a făcut aceste remarci înainte de a lua avionul către Atlanta, statul Georgia, unde va pronunța un discurs la conferința anuală a National Rifle Association, puternicul lobby al armelor de foc care l-a susținut fără rezerve la începutul campaniei electorale.

Totuși, luând în calcul înfrângerile suferite în justiție (în legătură cu imigrația) sau în Congres (în legătură cu sistemul de sănătate), magnatul imobiliar devenit președinte a trecut prin câteva luni dificile de la instalarea sa la Casa Albă, în ianuarie, notează AFP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…