E MĂCEL! Pieleanu confirmă CRIZA de la vârful PSD! Declarație surprinzătoare despre Dragnea, la Antena 3

E MĂCEL! Pieleanu confirmă CRIZA de la vârful PSD! Declarație surprinzătoare despre Dragnea, la Antena 3

Pieleanu confirmă criza de la vârful PSD! Declarație surprinzătoare despre Dragnea, la Antena 3. Declarația vine după declarațiile contradictorii ale lui Bădălău și Dragnea survenite odată cu demisia Doinei Pană din Guvern. Dar și după apariția informației că Tudose a respins acum câteva zile două propuneri făcute de Dragnea. Ba, mai mult, l-a cam dat pe Dragnea afară din birou.

Pieleanu confirmă un scenariu apărut îninte de Crăciun conform căruia Dragnea ar forța organizarea unui congres extraordinar, în grabă, pentru a-și reconfirma poziția. Dar și pentru a forța debarcarea lui Tudose din fruntea Guvernului.

”Că lucrurile nu stau deloc bine în PSD, știam de la începutul anului 2017. Este foarte probabil- și o spun nu doar ca o întărire a ceea ce a apărut în presă, ci ca o informație în sine- ca într-o perioadă relativ scurtă de timp, să se organizeze, pentru a se lămuri lucrurile, un Congres Extraordinar al PSD. Este timp ca președintele în exercițiu, Liviu Dragnea, să se adreseze poporului PSD-ist, să fie franc și deschis și să comunice cu sinceritate ce se întâmplă astăzi în interiorul PSD. Ar fi un moment de sinceritate foarte bine-venit atât pentru publicul PSD-ist care ar putea să se lămurească mai bine de ce Guvernul nu e în consens cu dorința partidului, dar și pentru o întărire a actualei poziții a președintelui PSD, Liviu Dragnea. Sunt multe voci care spun că Liviu Dragnea este din ce în ce mai puțin puternic în partid. În opinia mea, este complet diferită situația, dar pentru asta, este nevoie ca Liviu Dragnea să-și readucă aminte de cel care era acum câțiva ani, cel care făcea lucruri surprinzătoare, pozitive.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.

Surse din PSD, citate de HotNews, anunta ca intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea a avut loc, recent, un nou schimb dur de replici. S-a ajuns pana acolo incat Tudose l-a data afara de Dragnea din birou.

Incidentul in ultima saptamana din 2017, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Dragnea s-ar fi deplasat la sfarsitul saptamanii trecute la guvern pentru a-i cere premierului Tudose sa nu publice in Monitorul Oficial decizia de schimbare din functie a sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) si sa o reinstaleze in functia de secretar de stat pe Oana Schmidt Haineala, care a castigat procesul impotriva deciziei CSM de incetare a detasarii la Ministerul Justitiei. Potrivit surselor, premierul Tudose i-ar fi respins ambele solicitari.

Mai mult, intre cei doi ar fi existat un schimb dur de replici, Tudose amenintand ca pleaca el din birou daca nu iese Dragnea. Acest schimb de replici n-a fost confirmat insa decat de o singura sursa. Intre timp, decizia de eliberare din functie a sefului Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gigi Dragomir, a fost publicata in Monitorul Oficial. Dragomir fusese numit de premierul Tudose in data de 4 octombrie la sefia ANMR, desi avea zero experienta in domeniu. Pentru mentinerea lui Dragomir ar fi insistat insa unul dintre baronii care il sustin pe liderul PSD. In ce priveste reistalarea Oanei Schmidt Haineala, inca nu e clar daca premierul o va numi in functia de secretar de stat.

Episodul au plecat ei venim noi

Un alt episod confirmat din mai multe surse s-a consumat la sediul PSD. Tot între Crăciun și Anul Nou. La ziua lui C.Ștefănescu. Când Tudose și Ciolacu n-au ajuns la petrecere până n-au plecat Dragnea și Marian Neacșu. După acest episod Dragnea a lansat informația că după Sărbători îi schimbă din Guvern pe Ciolacu și pe finul său, ministrul Culturii, Romașcanu. 

Tudose, în replică, pe 29, i-a dat atribuții sporite lui Ciolacu...


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”