„E varianta feminină” a lui Tom Cruise: cum arată la 17 ani fiica actorului FOTO

„E varianta feminină” a lui Tom Cruise: cum arată la 17 ani fiica actorului FOTO

Actorul Tom Cruise și actrița Katie Holmes au avut una dintre cele mai mediatizate căsnicii, în urma căreia a rezultat venirea pe lume a fiicei lor, Suri Cruise.

Cu toate că nu are o relație bună cu tatăl ei, fanii au sesizat că aceasta este varianta feminină a actorului . Suri Cruise, în vârstă de 17 ani, este gata să-și croiască propriul drum în viață.

Tom Cruise și Katie Holmes au divorțat atunci când fiica lor avea doar cinci ani. După divorțul părinților ei, aceasta nu și-a mai văzut tatăl și nici nu au mai ținut legătură.

Suri Cruise, fiica actorului Tom Cruise.

Actorul Tom Cruise nu păstrează legătura cu fiica sa. Foto: Instagram/ suricruise_sc

Deși actorul a afirmat că a nu avea o relație cu fiica sa nu a fost o „situație ideală”, acesta era conștient că atunci când el și Holmes s-au despărțit, dinamica familiei lor se va schimba și a acceptat acest lucru.

Actorul a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care actrița l-a părăsit și a împiedicat-o pe fiica lor să aibă o relație cu tatăl ei a fost acela de a o proteja pe Suri Cruise de Biserica Scientologică.

Tom Cruise este membru al Bisericii Scientologice . Biserica i-a interzis actorului să aibă o relație cu fiica sa pentru că aceasta nu este membră, conform unei surse.

Asta este pierderea lui și problema lui. Trebuie să fie cu adevărat spălat pe creier", a afirmat sursa.

Oau, arată exact ca Tom“, „E varianta feminină a lui Tom Cruise“. „Seamănă leit cu el“, sunt doar câteva dintre reacțiile de pe rețelele sociale.

Suri Cruise este pregătită să meargă la o facultate din New York pentru a studia moda. Katie Holmes și fiica ei și-au petrecut mare parte din timp împreună de când actrița a obținut custodia exclusivă a fiicei sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 Cuplu de criminali în serie? / A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui

3 Misterul crimei de la Brăila se adâncește. Criminalul este liber iar un fost șef al poliției județene face acuzații grave

4 Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

5 Asta e lumea bună în care credeam că trăim? / Regimul de la Phenian ar fi executat public 30 de elevi pentru vizionarea de seriale sud-coreene