Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

Cel mai bun influencer din 2021 a fost votat chiar de către cei care apreciază în mediul online activitatea acestora. Astfel, fanii au decis că anul acesta premiul să meargă la Marilu Dobrescu.

Gala 2021 People’s Choice Awards va fi difuzată în noaptea de marţi spre miercuri, 7/8 decembrie, începând cu ora 02:00 a.m. şi continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.
Anul acesta, fanii au votat cel mai bun influencer, fiind aleasă Marilu Dobrescu, care va primi premiul în cadrul galei E! People's Choice Awards. Ea le-a devansat pe Maria Zvinca (locul al doilea) şi pe Alina Ceuşan (locul al treilea).
În anii trecuţi, competiţia a fost câştigată de nume precum Adelina Pestriţu sau Christina Ich, scrie Adevărul .
Marilu Dobrescu este fost model internaţional, care a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo.
Marilu este creatoarea primului serial despre mistere şi criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România. Are peste 235.000 de urmăritori pe YouTube şi pe Instagram.
„Mulţumesc şi mă înclin în faţa tuturor celor care m-au votat şi nu numai, este o reală onoare să fiu câştigătoarea unui premiu internaţional, mai ales când acesta este E! People’s Choice Awards. Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu <<Oamenii nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.>> Au trecut câţiva ani de atunci şi pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng şi trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!”, a declarat Marilu după ce a aflat că este câştigătoare.
Marilu Dobrescu sursa: Instagram

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

4 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

5 Foarte interesante amănunte!