Ei sunt leneșii zodiacului. Nu vor mișca un deget pentru a face ceva în plus

Ei sunt leneșii zodiacului. Nu vor mișca un deget pentru a face ceva în plus

Tuturor ne place o duminică în care putem lenevi în pantalonii noștri comozi de trening, cu niște gustări și o sesiune bună de Netflix. Dar unele persoane tind să aibă o duminică de lenevit din două în două zile. Iar semnul zodiacal are o influență aici.

Leneșii zodiacului FOTO Pexels

Unii oameni fac eforturi foarte mari să țină ritmul vieții și să facă toate acele lucruri pe care le face toată lumea. Fie că e vorba de muncă sau cele din viața de zi cu zi, precum spălatul vaselor, curățenia în casă etc.

Dacă simți că faci parte din această categorie, verifică dacă nu faci parte din aceste semne zodiacale. S-ar putea să fie de vină puțin și zodia ta pentru această trăsătură.

Cele mai leneșe semne zodiacale:

1. Leu (23 iulie – 22 august)

Leule, nu te poți descurca în viață doar pe baza farmecului tău. Ești talentat, creativ și îți place să fii în centrul atenției. Sunt șanse să te fi gândit sau să îți dorești în prezent să faci un fel de muncă precum cea de actor/cântăreț/blogger de stil de viață/personalitate YouTube.

S-ar putea să te bucuri de lumina reflectoarelor, dar nu și de munca grea necesară pentru a ajunge acolo, totuși. Lenea este listată ca o slăbiciune oficială a zodiei Leu, făcându-te un candidat principal pentru unul dintre cele mai leneșe - dacă nu chiar cel mai leneș - semn zodiacal.

Ești pasionat și creativ, care sunt calități grozave pentru a deveni vedeta naturală care ești. Dar fără o muncă grea clasică pentru a o susține, vei urmări spectacolul mereu din culise, scrie Your Tango .

2. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

S-ar putea să fii surprins să vezi că tu, Vărsător, ești una dintre cele mai leneșe zodii. La urma urmei, îți place să lupți pentru cauze și ești un adevărat militant umanitar, ambele necesită un nivel puternic de muncă și dăruire.

Problema este că, deși vrei să fii cel care face o schimbare pozitivă în lume, nu ești întotdeauna grozav în ceea ce privește munca efectivă pentru ceea ce este nevoie ca să ajungi să-ți îndeplinești scopul.

Te vei asigura că scrii pe Twitter despre cauzele de care îți pasă, dar nu te oferi întotdeauna voluntar sau nu dedici timp pentru a le ajuta. Multe dintre acestea au de-a face cu faptul că nu ești adeptul niciunui tip de muncă grea , pe care o consideri plictisitoare.

Dacă vrei cu adevărat să începi să ajuți lumea, este timpul să lucrezi în mod constant, nu doar să asiguri sprijinul verbal.

3. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Chiar și menționarea ideii că viața ta e limitată în timp probabil că te face să te simți rău la stomac. Îți iubești libertatea, mai ales dacă asta înseamnă că poți călători.

Dar ca să fii un muncitor serios, trebuie să fii consecvent, să apari și să rămâi dedicat acelei lucrări. Pentru tine, munca grea are un mod de a te face să te simți constrâns.

Nu este că nu vei munci, dar nu te oferi să faci un pas și să te oferi voluntar pentru a dedica timp suplimentar sau pentru a te ocupa de mai multe sarcini decât trebuie.

Ca Săgetător, îți apreciezi libertatea și vei face munca grea doar până la punctul în care trebuie să o faci. În schimb, un muncitor serios va face ceva în plus, în timp ce mintea ta este deja în altă parte.

4. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, tu ai un gust pentru lucrurile mai fine din viață și asta include să te așezi în fotoliu, să-ți pui picioarele pe masă și să te relaxezi ori de câte ori ai ocazia.

Deși casa ta este curată, organizată și ordonată, doar pentru că ai reușit să-ți pui rufele în coș și să scoți gunoiul. Pentru orice altceva, pur și simplu nu poți fi deranjat. De ce să ridici un deget dacă ești deja așezat?

O seară ideală pentru tine, Taur, este să iei o pauză de la lucrul greu și să te relaxezi cu un pahar de vin, frumos, pe canapea. Ca Taur, a reduce munca la cel mai mic nivel posibil este un mod de viață.

5. Pești (19 februarie - 20 martie)

Pesti, ai tendința de a evita munca grea deoarece capul tău este prea sus în nori ca să-ți pese. Da, spațiul tău este curat, dar ai prefera să te bazezi pe colegul de cameră sau pe partenerul tău pentru a se ocupa de orice nu poți finaliza într-un timp scurt.

Un alt motiv pentru care ești atât de leneș este că ai tendința de a-ți amâna responsabilitățile până în ultimul minut. Da, vei termina orice lucru pe care îl ai de făcut pentru slujba ta, dar dacă șeful tău îți cere să mai îndeplinești o sarcină, ai ieșit deja pe ușă înainte ca ei să termine de spus propoziția!

Amintește-ți doar că lenea ta poate avea un preț dacă nu iei inițiativă în anumite domenii ale vieții tale.

6. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

O zi în pijamale fără altceva de făcut decât să te uiți la televizor? Balanță, asta e ideea ta despre un timp bine petrecut.

Partenerul tău nu ar trebui să se aștepte să miști un mușchi odată ce te-ai așezat pe canapea, deoarece asta este imposibil. Nu este că programul de televiziune este deosebit de interesant, doar ești ușor distras.

Balanță, îți place să te exagerezi și uneori o duci puțin prea departe. Din fericire, poți să scapi de asta atunci când deconectezi televizorul și telefonul și te concentrezi pe sarcinile tale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat